Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

sambata, 02.03.2024

PNL şi PMP boicotează şedinţa de azi a CJ. „Ne-am săturat de circul făcut de Maricel Popa“

GALERIE
sedinta Consiliu Judetean Ruginoasa
  • sedinta Consiliu Judetean Ruginoasa
- +

Consilierii judeţeni PNL au anunţat aseară că nu vor participa la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Iaşi convocată pentru data de azi, la Ruginoasa, decizie motivată de organizarea improprie şi iresponsabilă a şefului CJ, Maricel Popa. 

„Este a doua oară în patru luni când Maricel Popa convoacă o şedinţă la Ruginoasa încercând, prin mijloace lipsite de etică profesională, să obţină girul pentru un proiect ce nu poate fi decât o ambiţie mai degrabă de natură personală. Grupul consilierilor judeţeni PNL a constatat şi atras atenţia în şedinţele publice că proiectul propus de Maricel Popa la Ruginoasa, în vederea preluării unui teren şi construcţiei unui centru de fotbal pentru juniori, este o investiţie locală, şi nu una judeţeană, care nu îşi poate găsi finanţarea legală din fondurile bugetare judeţene“, spun aleşii PNL.

„Reamintim că o propunere de înfiinţare a unor centre de fotbal pentru juniori în mai multe comune din judeţul Iaşi a venit din partea grupului consilierilor judeţeni PNL, pentru a realiza, astfel, o reţea judeţeană de dezvoltare a sportului în mediul rural. Cu toate că folosirea mijloacelor ilegale de către Maricel Popa pentru a-şi rezolva interesele personale a fost sancţionată zilele trecute, acesta refuză, în continuare, să înţeleagă că legea lui Liviu Dragnea nu se mai aplică în judeţul Iaşi. În acest sens, consilierii judeţeni PNL şi PMP au înaintat o notificare comună executivului Consiliului Judeţean Iaşi prin care îi solicită lui Maricel Popa să renunţe la aceste practici“, a declarat Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor judeţeni PNL. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri