anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Politehnica Iași: Vin banii la băieţi

GALERIE
antrenament-poli1
  • antrenament-poli1
- +

Fotbaliştii din Copou  ar putea încasa salariul pe luna iulie

 

Politehnica Iaşi este aproape de a închide socotelile salariale pentru campionatul 2019-2020. După ce înaintea meciului cu UTA, de duminica trecută, din etapa a IV-a a Ligii I de fotbal, câştigat de ieşeni cu 3-2, s-au achitat restanţele de pe lunile februarie şi martie, în aceste zile sunt aşteptate plăţile retribuţiilor pe luna iulie. Menţionăm că în perioada 24 martie – 15 mai, fotbaliştii de la Poli au fost în şomaj tehnic, drepturile pentru această perioadă fiind încasate de la bugetul de stat. Apoi, pentru perioada 15 mai – 15 iunie salariile au fost achitate prin intermediul Consiliului Local Iaşi, care va asigura şi acum noi fonduri.

Reamintim, CL Iaşi a aprobat în luna august susţinerea clubului ieşean cu 1,8 milioane lei. Prima rată din aceşti bani, de 540 000 de lei, a fost virată de ceva timp, cu aceasta fiind achitate salariile pentru ultima jumătate a lunii iunie. Acum, Primăria a anunţat că a virat a doua tranşă, în valoare de 1 260 000 de lei. “Am primit o veste foarte bună din partea domnului viceprimar Harabagiu, care mi-a spus că a fost virată a doua tranşă din banii aprobaţi de CL pentru club. E vorba de peste 1 250 000 de lei, fonduri cu care vom achita restanţele salariale pe luna iulie. Pentru a închide sezonul trecut, ar mai fi nevoie apoi doar de câteva zile din august şi bonusurile de obiectiv” a anunţat preşedintele executiv al Politehnicii, Ciprian Paraschiv.

Acesta s-a arătat optimist şi în privinţa salarizării pentru startul noului sezon: “Am avut discuţii cu domnul primar Chirica, care ne-a sprijinit mult în ultima perioadă. Am primit asigurări că fondurile aprobate clubului prin proiectul de mentoring pentru acest an, de 2,2 milioane lei, vor rămâne ale Politehnicii. Chiar dacă vor fi trecuţi pe alocare directă, care este legală în starea de alertă, banii pot fi viraţi apoi clubului. Din aceşti bani am putea achita salariile pe luna august şi septembrie pentru lotul actual, care conţine mulţi jucători noi. E o problemă urgentă, mai ales că sunt foarte multe noutăţi la Iaşi, care nu au încasat niciun leu până acum. De fondurile plătite în ultima perioadă au beneficiat doar jucătorii care au evoluat în sezonul trecut la Politehnica. Iar cum trebuie să avem grijă de starea de spirit a vestiarului, mai ales că acum se fac multe sacrificii, sper ca problema să se rezolve rapid”.

Primirea celor 2,2 milione lei aprobate este esenţială pentru Politehnica Iaşi în condiţiile în care suma pe care clubul o mai are de încasat în acest an din drepturile de televizare este derizorie

foto: www.politehnicaiasi.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.