Politehnica pleacă pe Litoral
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Politehnica pleacă pe Litoral

GALERIE
enache-costel
  • enache-costel
Poli pleac\ pe Litoral Echipa ie[ean\ joac\ m=ine, la Techirghiol, cu Unirea Constan]a Politehnica Ia[i va `nghi]i ast\zi prima felie din cei peste 2 500 de kilometri pe care-i va efectua cu prilejul celor trei meciuri oficiale pe care le va juca `n perioada urm\toare, la Techirghiol, Baia Mare [i C\l\ra[i. Dup\ un antrenament, care va avea loc `n cursul dimine]ii, forma]ia preg\tit\ de Costel Enache va pleca spre Constan]a pentru partida de m=ine, cu Unirea, din etapa a VII-a a Ligii a II-a de fotbal. Disputa cu dobrogenii, care va `ncepe la ora 11:00, a fost prefa]at\ ieri, `ntr-o conferin]\ de pres\ la care au participat antrenorul principal Costel Enache [i juc\torul Francisc Cristea. “Pentru acest joc e necesar s\ ne uit\m la ce avem noi de f\cut. Asta pentru c\, mai întâi plec\m favori]i [i ar trebui s\ ne impunem stilul de joc [i s\ ob]inem un rezultat pozitiv, apoi nu cunoa[tem adversarul, au un singur meci `n componen]a actual\. Nu am g\sit imagini cu ei la singurul joc `n actuala lor formul\, nu [tim la ce s\ ne a[tept\m, nu [tim ce transferuri au mai f\cut. Sunt o echip\ t=n\r\, `ns\ cea mai mare gre[eal\ ar fi s\ trat\m jocul u[or. E nevoie de un joc consistent pentru a ne impune” a spus tehnicianul, care a afirmat c\ va juca pe cartea atacului, poate chiar cu un sistem de joc modificat fa]\ de precedentele partide. Suspendat `n runda precedent\, la confruntarea cu FC Buz\u, de duminic\, pentru c\ a luat patru cartona[e galbene `n primele cinci runde, c=teva foarte u[or, Fr. Cristea, care va reveni `n echip\, a spus: “S=mb\t\ ne a[teapt\ un meci foarte greu, chiar dac\ au mul]i juniori. Dac\ o s\ intr\m cu atitudine, vom lua cele trei puncte”. Juc\torul [i-a exprimat speran]a ca `n viitor s\ nu mai fie suspendat a[a u[or, propun=ndu-[i chiar s\ nu mai ia niciun cartona[ `n acest sezon. Dup\ meciul de la Techirghiol, Poli va reveni acas\ imediat, pentru a preg\ti duelul cu Minaur Baia Mare, din [aisprezecimile de final\ ale Cupei Rom=niei. Partida va avea loc mar]i, cu `ncepere de la ora 16:00. PS: Primul meci al etapei: Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 1-1. Au marcat: Marc ('90^2) / Mustac\ ('84).
- +

 

Echipa ieşeană joacă mâine, la Techirghiol, cu Unirea Constanţa

 

Politehnica Iaşi va înghiţi astăzi prima felie din cei peste 2 500 de kilometri pe care-i va efectua cu prilejul celor trei meciuri oficiale pe care le va juca în perioada următoare, la Techirghiol, Baia Mare şi Călăraşi. După un antrenament, care va avea loc în cursul dimineţii, formaţia pregătită de Costel Enache va pleca spre Constanţa pentru partida de mâine, cu Unirea, din etapa a VII-a a Ligii a II-a de fotbal. Disputa cu dobrogenii, care va începe la ora 11:00, a fost prefaţată ieri, într-o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal Costel Enache şi jucătorul Francisc Cristea.

“Pentru acest joc e necesar să ne uităm la ce avem noi de făcut. Asta pentru că, mai întâi plecăm favoriţi şi ar trebui să ne impunem stilul de joc şi să obţinem un rezultat pozitiv, apoi nu cunoaştem adversarul, au un singur meci în componenţa actuală. Nu am găsit imagini cu ei la singurul joc în actuala lor formulă, nu ştim la ce să ne aşteptăm, nu ştim ce transferuri au mai făcut. Sunt o echipă tânără, însă cea mai mare greşeală ar fi să tratăm jocul uşor. E nevoie de un joc consistent pentru a ne impune” a spus tehnicianul, care a afirmat că va juca pe cartea atacului, poate chiar cu un sistem de joc modificat faţă de precedentele partide.

Suspendat în runda precedentă, la confruntarea cu FC Buzău, de duminică, pentru că a luat patru cartonaşe galbene în primele cinci runde, câteva foarte uşor, Fr. Cristea, care va reveni în echipă, a spus: “Sâmbătă ne aşteaptă un meci foarte greu, chiar dacă au mulţi juniori. Dacă o să intrăm cu atitudine, vom lua cele trei puncte”. Jucătorul şi-a exprimat speranţa ca în viitor să nu mai fie suspendat aşa uşor, propunându-şi chiar să nu mai ia niciun cartonaş în acest sezon.

După meciul de la Techirghiol, Poli va reveni acasă imediat, pentru a pregăti duelul cu Minaur Baia Mare, din şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Partida va avea loc marţi, cu începere de la ora 16:00.

PS: Primul meci al etapei: Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 1-1. Au marcat: Marc ('90^2) / Mustacă ('84).

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

România, în toamna lui 2021. Bunăstare şi focuri de artificii

Cosmin PAȘCA

România, în toamna lui 2021. Bunăstare şi focuri de artificii

Vedeţi vreo deosebire majoră între România lui Dragnea din februarie 2017 şi cea a lui Cîţu din octombrie 2021? Există una. Numerele care diferă de la o zi la alta. Atunci numărătoarea a început de la 13, din unu-n unu, azi creşterea e alandala, 282, 385, 442, 561...

Filmuletul zilei

opinii

Suferinţele profesorale

Codrin Liviu CUȚITARU

Suferinţele profesorale

Virtutea didactică se obţine totuşi numai prin forţa exemplului şi, ca atare, histrionismul rămâne o componentă fundamentală a profesoratului. Doxa sugerează, concomitent, sofisticare şi enigmă. Explicitarea ei descrie, prin urmare, un proces iniţiatic, unde maestrul are porniri şi abilităţi de şaman.

E lung pământul, ba e plat

Bogdan ILIESCU

E lung pământul, ba e plat

De ce alegem ficţiunea în faţa datelor

#Şocante

George ŢURCĂNAŞU

#Şocante

Astăzi mi-am propus să federez câteva informaţii pe care le-am citit în media clasică, dar şi pe platformele de socializare în ultima vreme. Ce au în comun aceste informaţii? Faptul că sunt şocante.

pulspulspuls

Veselie şi emoţie la partidoiul ieşean. Iată cauza!

Veselie şi emoţie la partidoiul ieşean. Iată cauza!

Prin partidoiul ieşean cică e mare fojgăială de vreo două zile, iar nea Măricel se simte iar pe cai mari, după ce de la Bucureşti, prin gura aurită a lui nea Paul Stănescu, secretarul general, ar fi venit ordine noi pe unitate. 

Caricatura zilei

Suspiciune...

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.