Politehnica s-a învățat să câștige
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Politehnica s-a învățat să câștige

GALERIE
@@@qaka-iasi-chiajna
  • @@@qaka-iasi-chiajna
- +


Deocamdată, prin instanțe, așteptăm și  pe teren .Clubul ieşean ar putea scăpa de plata a 30 000 de euro către Viorel Bodiu

Politehnica Iaşi are din nou motive de bucurie legate de rezultatele obţinute în instanţe. După ce a susţinut că a câştigat săptămâna trecută un proces care ar fi putut genera pierderi de aproximativ 350 000 de euro, clubul ieşean a anunţat că e la un pas de a mai salva alţi circa 30 000 de euro. Suma amintită este solicitată de Viorel Bodiu, basarabeanul care a fost implicat în sezonul 2017-2018 în afaceri cu Poli, club condus atunci de Adrian Ambrosie. Bodiu a cerut Judecătoriei Iaşi să oblige gruparea din Copou să-i plătească 26 334,6 euro ca debit restant a unei facturi emise pe 7.08.2018, 3303 euro – dobânzi, 40 de euro – daune plus cheltuieli de judecată. Cererea este bazată pe faptul că în urma unui protocol de colaborare încheiat între Politehnica şi firma lui Bodiu, Prosport Invest, pe 10.11.2017, ultima se aştepta să primească 25% din suma rezultată în urma scăderii din indemnizaţia de transfer netă a jucătorului Kamer Qaka a sumelor cheltuite de partea ieşeană cu fotbalistul. Conform basarabenilor este vorba de 56 274,60 euro. O primă parte din această sumă, 30 000 de euro, a fost plătită de Politehnica pe 14.08.2018. Restul, de circa 26 000 de euro, nu a mai fost achitat. Reamintim, Qaka a fost vândut de Poli către FCSB, răscumpărat apoi şi cedat ulterior la CSU Craiova.

Conform preşedintelui Politehnicii, Ciprian Paraschiv, Judecătoria Iaşi a respins cererea lui Bodiu, considerând că Poli nu mai trebuie să achite restul sumei. Şeful executivului ieşean nu şi-a ascuns satisfacţia în ceea ce priveşte faptul că nu e obligat să achite o sumă consistentă şi i-a mulţumit avocatului Marius Branici, “pentru profesionalismul arătat, care ne ajută în asigurarea stabilităţii financiare pe care o dorim la Poli”. Branici a întors complimentele Politehnicii: “Ne bucurăm că am reuşit la obţinerea unui nou succes pentru un client de care ne leagă o istorie frumoasă şi care, de la început, ne-a arătat încrederea sa şi ne-a mandatat să îl reprezentăm în numeroase litigii care ne-au motivat de fiecare dată să ne depăşim limitele”. Viorel Bodiu are dreptul de a face apel la decizia Judecătoriei Iaşi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reţinere suspectă şi o tăcere asurzitoare

Cosmin PAȘCA

O reţinere suspectă şi o tăcere asurzitoare

Într-o ţară civilizată, reţinerea în forţă a unui opozant al sistemului ar face prima pagină a ziarelor, iar autorităţile publice şi liderii politici ar fi traşi de mânecă să expună un punct de vedere. Dacă, de bine, de rău, presa a ridicat pe ici, pe colo câteva semne de întrebare (poate nu suficiente), tăcerea instituţiilor statului şi a mediului politic (excepţie USR Tineret) în acest caz este înfricoşător de asurzitoare.

Filmuletul zilei

opinii

Ruşi şi americani

Codrin Liviu CUȚITARU

Ruşi şi americani

Devine chiar spectaculos faptul că doi scriitori sovietici (convinşi, repet, de superioritatea civilizaţiei din care provin) reuşesc să nu „devieze” ideologic în multitudinea observaţiilor lor (deşi, repet şi acest lucru, debarcă pe pămînt american cu vizibile prejudecăţi). America fără etaje constituie, prin urmare, o investigaţie culturală - una dintre primele de altfel - de primă mână, nu doar valabilă, ci şi autentică, asupra americanităţii moderne.

Respir cu plămânii tăi. Şi ai lor

Bogdan ILIESCU

Respir cu plămânii tăi. Şi ai lor

Despre neuroplasticitatea socială.

Identităţi în oglindă (I)

Florin CÎNTIC

Identităţi în oglindă (I)

Nimic mai firesc cu ocazia Zilei Naţionale decât o discuţie despre ce înseamnă „să fii român”. Evreu român.

pulspulspuls

Va fi numit onorabilul domn Balalaicu secretar de stat? Au ba?

Va fi numit onorabilul domn Balalaicu secretar de stat? Au ba?

Puţină lume a văzut ieri, stimaţi telespectaori, că pe marginea de jos a soclului statuii domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, chiar în timpul paradei organizată pentru sărbătorirea Zilei Naţionale, sau, în fine, dacă joaca de acolo poate fi numită paradă, ei bine, chiar acolo şi atunci un cetăţean surescitat nu făcea nimic altceva, dacă vă vine a crede, decât că dădea în bobi. 

Caricatura zilei

Cântecel de sezon

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.