Poliţia caută pensiune completă pentru 10 cai: 500 de euro pe lună pentru fiecare exemplar

sâmbătă, 18 martie 2023, 02:50
1 MIN
 Poliţia caută pensiune completă pentru 10 cai: 500 de euro pe lună pentru fiecare exemplar

Poliţia locală va cheltui peste 200.000 lei în cadrul unui contract de servicii de pensiune pentru cai. În acest sens, instituţia a lansat o licitaţie, iar firmele interesate să furnizeze astfel de servicii trebuie să aibă dotările necesare la mai puţin de 20 km de municipiul Iaşi. 

Contractul va avea o durată de 8 luni, începând cu 1 mai. Conform caietului de sarcini, cei 10 cai din dotarea Poliţiei Călare vor avea nevoie de boxe individuale cu adăpători automate şi deschidere către linia grajdului.

„Să asigure furajarea cailor de trei ori pe zi, în funcţie de tipul fiecărui cal şi tipul de antrenament din perioada respectivă, cantităţile de furaje fiind de 12 kg/zi/cap de fân sau lucernă şi 6 kg/zi/cap de ovăz sau orz”, este o altă cerinţă din documentaţia de atribuire a contractului.

Alături de alte servicii specifice, Poliţia locală solicită ofertanţilor ca zonele de atrenamente şi grajdul să fie monitorizate video, iar poliţiştii să aibă acces online. Valoarea estimată a contractului este de aproape 220.000 lei, inclusiv TVA.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii