Politichie printre cruci. Iacătă-i surprinşi în flagrant!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 16.06.2021

Politichie printre cruci. Iacătă-i surprinşi în flagrant!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Ia’n să cetiţi de să vă cruciţi şi pe azi una tare, stimaţi telespectatori, după ce ieri v-aţi minunat de prima ispravă a vicelui Ciorăpel, povestită aicea de noi: aia cu ştergerea profilului de pe Facebook, ca să nu-l mai laude lumea aşa tare! 

Pe azi avem o mică povestioară legată de poza de mai jos, una în care să vedeţi cam ce papiţoiaşi bântuie lumea politichiei ieşene, vai de capul şi de zilele noastre, ptiu în sân, Doamne-fereşte!

Cică de câteva zile madama advocată din centrul imaginii tot trimite de zor SMS-uri misterioase mai multor oficialităţi locale, în care, pe un ton aproape poruncitor şi foarte neclar, a chemat lumea să vină cernită la cimitir, fără a detalia ce şi cum. Din ce am auzit, oamenii serioşi au dat imediat flit, delete la mesaj, ba chiar unii zice-se că i-au transmis şi ceva madamei, de bine, evident.

Bon, dar cine credeţi că a pus totuşi boticul la asemenea sfârâială adolescentină a madamei, în afară de coafezele şi de clientele ei? Păi cine putea, în afară de cel mai disperat de imagine din târg, personagiu care pare să-şi piardă în ultima vreme busola civică şi chiar şi pe aia a seriozităţii minime necesare funcţiei?

Ca să nu mai spunem că, hai, te bagi singur în băltoaca cu ridicol, dar şi-a tras după el şi adjuncţii. Ca să nu mai spunem că stropeşti cu mâl şi oraşul ăsta...

Un mesaj de la Klaus pentru Mihai? Sau de la procurori?

Tot ieri vă povesteam aicea despre cum premarele cică ar fi spus apropiaţilor că da, a înţeles mesajul de la Iohannis cu ultimul dosar, ăla cu Zoiosu, şi că se va conforma: îl va susţine pe Cîţu la alegerile din toamnă.

Mda, poate nu ştie, deşi ne îndoim tare, dar noi am auzit că acel dosar nu merge deloc în dereţia că ar fi doar un semnal, ci ceva mult mai dătător de nopţi de nesomn. 

Păi, de-un par egzamplu, umblă vorba prin târg că trei dintre acuzaţii ar fi făcut deja acorduri de recunoaştere a vinovăţiei, şi au spus tot ce ştiu despre rolul jupânului. Aşadar, o fi de bine, o fi de rău?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pesedistul bun, pesedistul rău

Cătălin ONOFREI

Pesedistul bun, pesedistul rău

În viitor, se vor înmulţi cazurile în care înţeleptul Vasile se va contra cu ţăranul Marcel! 

Filmuletul zilei

opinii

Din ce în ce mai buni

Briscan ZARA

Din ce în ce mai buni

Ideea pensionării la 70 de ani mi se pare bună, însă doar ca idee, nu ca lege. Pentru că se ştie faptul că românii sunt extrem de buni la interpretarea oricărui text, fie el biblic, politic sau legislativ, şi vor fi în stare să scoată din asta ceva cu totul şi cu totul diferit decât ce s-a intenţionat, chiar pervers.

Glose la Eminescu

Nicolae TURTUREANU

Glose la Eminescu

* „E ochiul lui/ atotcuprinzător,/ scăldându-ne-n lumină/ preacurată.// Poeţi ce-au fost,/ poeţi ce au să vină,/ traşi pe a poeziei sale roată.”

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

Mihai DORIN

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

În vremea lui, Eminescu a fost de puţini înţeles, de unii iubit, de mulţi urât. Nimic nou sub soare. Să înţelegi un om care venea din adâncul timpului, de la „izvoarele veşnice” din care, vorba lui Iorga, se nutresc „naţiile şi secolele”, nu era la îndemână decât spiritelor alese. Iar acestea erau puţine, într-un timp anomic, în care regulile le făceau parvenţii, năimiţii, patrioţii de profesie, speculanţii „frazei”, adică ai vorbelor fără duh, învăţate pe de rost, pentru a camufla adevărul vieţii. Cronicarul acelui timp e perceput a fi Caragiale, întrucât râsu-plânsu are mai mare trecere decât tragicul eminescian. Cei doi se întâlnesc însă în pasiunea de a devoala adevărulşi a vitupera impostura.

pulspulspuls

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Of, of, că grele vremuri am mai ajuns să trăim la Iaşi, stimaţi telespectatori, încât iote că nu trec două zile şi iar ne năpădesc informaţiile pe surse toate una şi una despre dosarele mai marilor zilei, fie Mihăiţă, fie dom’ Costel. 

Caricatura zilei

City manager

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.