Ponturi Liga 1 de la cei mai buni tipsteri din România
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Ponturi Liga 1 de la cei mai buni tipsteri din România

GALERIE
pariurix - ziaruldeiasi.ro
  • pariurix - ziaruldeiasi.ro
- +

Într-o epocă digitală a viralului, pasionatul de adrenalină poate avea mari bătăi de cap în a întâlni o sursă onestă și eficientă de pronosticuri. Cu siguranță, o bună parte dintre cei care și-au dai silința să descopere, au aflat că cele mai bune ponturi Liga 1 sunt oferite de tipsterii PariuriX, site-ul celei mai active comunități de profil din România.
 

Totuși, cum se diferențiază tipsterii de pe site-ul comunității de ceilalți?


De ce sunt aceștia cei mai buni din țară?


Să aruncăm o privire asupra aspectelor esențiale pe care un tipster eficient și transparent ar trebui să le aibă:


Transparența

Majoritatea tipsterilor clachează când vine vorba de afișarea unei evidențe cinstite și corecte a pronosticurilor oferite în trecut. Ba mai mult decât atât, există numeroși scamatori care se folosesc de orice mijloace posibile pentru a pune în practică diverse escrocherii, care să inducă în eroare pasionații, cu scopul de a le fura banii.
 

Facebook-ul este plin de tot felul de pagini și grupuri de ponturi, care mai de care mai senzaționale. Scamatorii promit marea cu sarea, pretind că au informații din interior și că dețin informații legate de meciuri aranjate. Acestia oferă predicții cu cote imense și rezultate ieșite din comun.

În realitate însă, acești indivizi nu fac altceva decât să păcălească lumea. Cei care cunosc detalii despre aranjarea unui meci nu l-ar vinde pe Facebook, pentru a putea fi incriminat ulterior de autorități.


Specializarea

O bună parte dintre experți spun că specializarea este o parte esențială din ABC-ul pariurilor. Acest proces presupune ridicarea nivelului de cunoaștere în ceea ce privește situația unor ligi sau a unor jucători care practică un anumit sport.
 

Tipsterii profesioniști sunt specializați în câteva discipline. Bineînțeles, numărul sporturilor sau al ligilor pe care îl pot stăpâni variază de la om, la om, însă, dacă un parior îți prezintă predicții personale din diverse sporturi și ligi în fiecare zi, este clar că ceva nu este în regulă cu respectivul. Aici poate fi vorba pur și simplu de faptul că scamatorul nostru preia ponturi oferite în mod gratuit pe internet.
 

Un tipster care este cu adevărat specializat și oferă predicții personale, va oferi ponturi din același sport și eventual din aceleași câteva ligi pe care le urmărește îndeaproape.


Argumentarea

Pronosticurile care nu sunt însoțite de argumente relevante și care nu prezintă o perspectivă amplă, pot fi considerate la fel ca și aruncarea zarurilor, adică, efectiv o acțiune lăsată în voia sorților și a norocului.
 

Însă câți dintre cei care oferă ponturi prezintă și avancronici detaliate? Din păcate, nu foarte mulți. Acest lucru relevă adevarată față a celor implicați în această arie.
 

Citind motivele pe care se bazează și observând felul în care un tipster gândește, ne putem da seama dacă acesta reprezintă, pentru noi, o sursă de încredere. Altfel, o serie de rezultate verzi, poate fi nimerită chiar și de o caracatiță sau de orice altă viețuitoare.


Cost și continuitate

Există grupuri de tipsteri eficienți care oferă predicții contra-cost, însă numărul acestora este foarte mic și reprezintă sub 1% din actuala ofertă. Sursele de încrede sunt de cele mai multe ori cele gratuite. Vechimea unei comunități spune multe despre aceasta.
 

În primul rând, internetul reprezintă cea mai eficientă resursă în ceea ce privește feedback-ul. Un grup de tipsteri care are câțiva ani în spate, în publicul larg, va genera automat și câteva recenzii, iar acolo unde este cazul, chiar câteva discuții referitoare la lucrurile mai puțin plăcute.
 

Cei care pretind bani, deși nu se vorbește despre ei pe nici un forum de specialiate, nu au calitatea necesară de a vinde nimic. Pariurile reprzintă o afacere de lungă durată și nu o combinație de moment.


Atenție
Există numeroși escroci care nu fac altceva decât să caute noi metode prin care să înșele oamenii. Aceștia pot accesa și articole precum acesta, pentru a se inspira în sens negativ.
 

Din fericire însă, anumite lucruri nu pot fi falsificate și anumiți oameni nu pot fi cumpărați. Dacă aveți vreo nelămurire referitoare la anumiți tipsteri, accesați formul de discuții de pe site-ul comunității expuneți-vă situația, puneți întrebări și nu vă lăsați păcăliți!


PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.