anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Ponturi pentru alegerea unui mașini de spălat ideale (P)

GALERIE
shutterstock_1227422608
 • shutterstock_1227422608
- +

În ziua de azi achiziția unei mașini de spălat a devenit o necesitate, mai ales dacă ai o familie numeroasă și puțin timp alocat spălatului rufelor. Viața agitată, locul de muncă stresat, zilele parcă tot mai scurte, dar în special avansul tehnologic, ne-au făcut să ne orientăm către mașini de spălat cu tot felul de programe care să ne ușureze întreținerea hainelor.

Alege un model potrivit care să se încadreze băii sau spălătoriei tale

Există pe piață două tipuri de mașini de spălat: cele cu încărcare frontală și cele cu încărcare superioară. Diferența majoră dintre ele o reprezintă accesul către cuvă atunci când puneți hainele la spălat. O mașină cu încărcare superioară este ideală în zone strâmte din baie, în care puteți monta doar un astfel de model, ajutându-vă să economisiți spațiu. Cele cu încărcare frontală sunt ideale pentru băi mai mari, sau spălătorii, pentru cine dispune. Cel din urmă model este mult mai achiziționat, pe piață existând mult mai multe modele de la branduri de renume. 

Pentru a fi siguri de alegerea făcută, optați pentru mașini de spălat pe Testado.ro, unde veți avea ocazia să citiți în detaliu avantajele și dezavantajele fiecărui model, astfel încât achiziția finală să fie una potrivită, rentabilă și de durată.

Țineți cont de capacitatea mașinii de spălat rufe

Atunci când decizi achiziția unei mașini de spălat rufe, trebuie să aveți în considerarea capacitatea acestora. În funcție de numărul de persoane din casă și de volumul de haine murdare, alegeți o mașină cu o capacitate de la 4 la 11 kg. Indicat este să nu încărcați la maximum mașina de spălat rufe, pentru a evita în acest fel uzarea tamburului și pentru a-i prelungi viața. 

Alegeți o mașină de spălat rufe cu uscător sau fără

De cele mai multe ori, uscarea rufelor poate fi o problemă. Mai ales atunci când locuim la bloc și nu dispunem de balcon sau o zonă unde ne putem usca rufele într-un mod satisfăcător. O mașină de spălat cu uscător poate fi alegerea ideală pentru rufe curate, uscate și apretate, fără miros și într-un timp scurt. 

Optați pentru mașini de spălat rufe cu programe diversificate

O mașină de spălat rufe care dispune de o gamă variată de programe reprezintă alegerea ideală atunci când vrem să păstrăm hainele în condiții excelente. Mașina ideală are programe dedicate țesăturilor sensibile, blugilor, bumbacului, hainelor sintetice, programe special pentru hainele din lână, program cu abur pentru apretare și programe scurte, perfecte pentru rufe care nu sunt foarte murdare și necesită doar o clătire.

O mașină de spălat integrată în mobilier

Dacă doriți ca mașina de spălat să nu fie expusă, puteți alege să o integrați în mobila din baie. În acest fel îi veți putea proteja pe cei mici atunci când curiozitatea îi împinge să desfacă ușa și să-și vâre mânuțele în cuvă.

Alegeți de asemenea dulapuri baie mici și eficiente pentru depozitarea detergenților, balsamurilor și produselor de curățat, astfel încât să aveți la îndemână cele necesare spălării hainelor.

Alegerea unei mașini de spălat rufe necesită o atenție deosebită, dar odată achiziționată, va fi o adevărată plăcere momentul spălării rufelor.

Sursa de imagine: New Africa / Shutterstock.com

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.