Popa a lăudat-o pe dr. Dorobăţ în faţa consilierilor: „Vă mulţumesc. Aţi înnobilat Spitalul de Boli Infecţioase“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Popa a lăudat-o pe dr. Dorobăţ în faţa consilierilor: „Vă mulţumesc. Aţi înnobilat Spitalul de Boli Infecţioase“

GALERIE
Popa and Dorobat
  • Popa and Dorobat
- +

Şefa de la Infecţioase a fost lăudată de preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, în plenul CJ. Şeful judeţului a apreciat în plenul CJ că profesorul Carmen Dorobăţ, medic cercetat pentru fapte de corupţie, este unul dintre cei mai buni manageri de la spitalele aflate în subordinea instituţiei.

 Maricel Popa a scos în evidenţă calităţile de manager ale medicului infecţionist întrucât Dorobăţ a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale un proiect de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II pentru reabilitarea corpului administrativ al Spitalului de Boli Infec­ţioase. Potrivit preşedintelui CJ, profesorul Carmen Dorobăţ a „înnobilat“ spitalul pe care îl conduce de aproape zece ani. „Vreau să o felicit pe doamna manager.

Este singurul manager al unui spital pe care îl avem în subordine şi a spitalelor din judeţul Iaşi care a depus proiect de finanţare pe PNDL II, la Ministerul Dezvoltării, un proiect care finanţează modernizarea acestui obiectiv. Vă mulţumesc doamna manager şi indiferent de ce se spune în piaţă, în media sau peste tot, vreau să vă felicit. Sunteţi unul dintre managerii cei mai buni de la spitale. Aţi înnobilat Spitalul de Boli Infecţioase, aţi înlăturat mizeria şi vă felicit pentru asta. Vă mulţumesc“, a subliniat Maricel Popa, în plenul CJ. Conform proiectului de hotărâre al CJ privind  „Conso­lidarea, reabilitarea şi refuncţionalizarea pavi­lionului administrativ“ de la Spitalul de Boli Infecţioase, unitatea medicală a primit de la principalul ordonator de credite peste 165.000 de lei.

Carmen Dorobăţ, manager interimar la Infecţioase, candidează pentru un nou mandat la conducerea spitalului, în ciuda scandalului de corupţie în care este implicată.  Întrebat zilele trecute de reporterii „Ziarului de Iaşi“ dacă CJ nu are pârghiile prin care să restricţioneze candidatura unei persoane judecate pentru fapte de corupţie pentru funcţia de manager, Maricel Popa, preşedintele CJ, a fost scurt în declaraţii: „Nu avem pârghia legală (n.r. - pentru introducerea unor clauze suplimentare). Nu vreau să co­mentez acest caz particular“, a declarat atunci Popa.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.