Portăreii îi scot unui ieşean poiata găinilor la licitaţie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Portăreii îi scot unui ieşean poiata găinilor la licitaţie

GALERIE
poiata gaini
  • poiata gaini
- +

Un ieşean din comuna Comarna ar putea rămâne fără poiata găinilor deoarece nu şi-a onorat înapoierea unui împrumut. Executorii vor pune pe tarabă o casa şi un teren aparţinând debitorului Constantin Bejenaru din satul Osoi, la cererea creditoare Ioana Trofin.

Licitaţia va avea loc pe 26 aprilie, ora 10, la biroul executorului Cezar Andrei de pe strada Ureche Grigore. „Imobilul - teren şi casă de locuit situat în Sat Osoi, Comuna Comarna, Judeţul Iaşi, este compus din teren construit şi neconstruit cu suprafaţa de 3.006 m.p., casa de locuit compusă din trei camere şi hol, anexe, fântână şi poiată păsări”, se arată în anunţul de invitaţie la licitaţie. Licitaţia va începe de la preţul de 160.157 lei. Totodată, pe 29 aprilie va fi scoasă la mezat şi o hală de 238 mp de pe B-dul Metalurgiei, proprietate a debitoarei SC Hidroterm Grup SRL. Preţul de la care începe licitaţia este de 514.805,25 lei fără TVA, executorii încercând prin vânzarea imobilului să recupereze o datorie către compania Arcon SRL din Sfântu Gheorghe.

Pe data de 3 aprilie va fi scos la vânzare de executori şi un teren de 2.500 mp din extravilanul comunei Ciurea aparţinând firmei Bas Design, în contul unei datorii de 83.000 euro către SC Arabesque. Licitaţia va începe de la preţul de 16.454 lei, reprezentând 75% din preţul de 21.938 lei la care a fost evaluat de un expert tehnic.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pandemos

Cătălin ONOFREI

Pandemos

Profitorii şi (de)mobilizaţii.

Filmuletul zilei

opinii

Răul învinge

Briscan ZARA

Răul învinge

Răul învinge aproape de fiecare dată pentru că noi, oamenii, îl supraestimăm. Victoria binelui poate fi cel mult de moment, dar pe termen lung se dovedeşte mereu că răul îşi revendică izbânda înzecit. Şi asta numai din cauza reacţiei noastre, a oamenilor, la spaimă.

Câţi (mai) suntem?

Ciprian IFTIMOAEI

Câţi (mai) suntem?

Un răspuns din perspectiva statisticii oficiale.

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mihai DORIN

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mai bine mai târziu decât niciodată, s-a dezvelit la Iaşi, în contextul Centenarului Marii Uniri, un bust al lui Octavian Goga. Corifeii revizionismului progresist au reacţionat nervos. Nu mai este loc pentru ctitorii Marii Uniri şi ai ideii naţionale, dacă nu corespund grilei lor de lectură. Câteva generaţii de români au crescut cu versurile, ideile şi idealurile lui O. Goga, crezând în România şi datorită geniului poetului „patimii noastre”. A venit se pare vremea să curmăm această tradiţie periculoasă şi să-l sacrificăm din nou pe Goga. Comuniştii nu au procedat altfel.

pulspulspuls

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Auzim că s-a discutat la vârf în coaliţie, mai ales ieri, ca ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să fie schimbat din funcţie în urma gafelor, chiar dacă discutabile, din ultima perioadă. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.