Posibilă scurgere de gaze la un mall din Botoșani

vineri, 21 iunie 2024, 19:56
1 MIN
 Posibilă scurgere de gaze la un mall din Botoșani

Posibilă scurgere de gaze la un mall din Botoșani. Un bărbat a alertat autorităţile, spunând că se simte un miros puternic. În urma verificărilor, s-a stabilit că mirosul provenea de la demisol, din parcarea interioară, unde erau scurgeri la o maşină care aproviziona un magazin. Peste 300 de persoane au fost evacuate.

”Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că se simte un puternic miros de gaz. Pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani au ajuns, în cel mai scurt timp, la faţa locului şi au decis evacuarea preventivă a tuturor persoanelor aflate în clădire. Totodată, s-au aerisit spaţiile, la nivelul tuturor etajelor. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, s-a constatat faptul că mirosul provenea de la demisolul clădirii, din parcarea interioară, unde erau scurgeri de gazolină de la o maşină care a aprovizionat un magazin din interiorul obiectivului”, a transmis ISU Botoşani.

Potrivit sursei citate, au fost evacuate peste 300 de persoane, la această acţiune participând poliţişti şi jandarmi, precum şi personalul obiectivului cu responsabilităţi în domeniu.

De asemenea, poliţiştii şi jandarmii au blocat traficul pe Calea Naţională, între străzile Griviţa si Victoriei, asigurând şi măsurile de ordine şi siguranţă publică. Acolo au ajuns şi echipaje aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

Totodată, au intervenit şi angajaţii societăţii de distribuţie a gazelor, care au constatat că nu există niciun pericol, obiectivul putându-şi relua activitatea.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii