Post de administrator financiar la UAIC
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

Post de administrator financiar la UAIC

GALERIE
Universitatea Cuza Iasi
  • Universitatea Cuza Iasi
- +

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi scoate la concurs un post de administrator financiar cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, pentru Biroul Alumni şi inserţie pe piaţa muncii din cadrul Serviciului pentru studenţi, orientare în carieră, inserţie profesională şi alumni. Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 13 septembrie, de la ora 12.00, la Rectoratul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, rezultatele urmând să fie comunicate la o zi lucrătoare după finalizarea probei. 

Eventualele contestaţii pot fi depuse a doua zi după afişarea rezultatelor, următoarea zi urmând să fie făcute publice rezultatele finale. În ceea ce priveşte modul de desfăşurare a concursului, candidaţii pentru postul de administrator financiar vor fi testaţi în ceea ce priveşte abilităţile şi aptitudinile practice necesare ocupării funcţiei, dar vor susţine şi un interviu în faţa comisiei formate din prof. univ. dr. ing. Mihaela Onofrei, preşedintele comisiei, alturi de lect. univ. dr. Ioan Bogdan Robu, de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, dr. Diana Cătălina Chihaia, şef serviciu, şi Ioana Vasiliu, de la Serviciu Personal şi Dezvoltare Profesională.

Eventualele contestaţii vor fi ana­lizate de prof. univ. dr. Corneliu Iaţu, conf. univ. dr. Silviu Tiţă, şeful de birou Şerban Lucian Vornicu şi Ioana Vasiliu. Candidaţii care vor să participe la concurs trebuie să îndeplinească o serie de cerinţe. Astfel, aceştia trebuie să fie absolvenţi de studii universitare, dar şi de studii postuniversitare în domenii precum Ştiinţe Economice, Psihologie, Ştiinţe comportamentale, Ştiinţe ale educaţiei, Sociologie sau Geografie. De asemenea, trebuie să aibă cunoştinţe de lucru în baze de date, analiză şi prelucrare statistică, dar şi cunoştinţe de operare pe calculator şi de utilizare a unor programe electronice specifice postului. Lista cu biografia necesară pentru proba scrisă a concursului poate fi consultată pe site-ul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, dar şi lista cu actele necesare dosarului de înscriere. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.