anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 14.08.2022

Post de director al unui important spital din Iaşi, scos la concurs

GALERIE
maternitate_elena_doamna_Iasi
 • maternitate_elena_doamna_Iasi
- +

Postul de director medical de la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi a fost scos la concurs în această perioadă. Postul era ocupat în ultimele luni, din luna aprilie, de prof. dr. Dragoş Nemescu, care s-a transferat de la Maternitatea „Cuza Vodă”, înaintea sa fiind dr. Simona Niculescu. 

Data limită până când pot fi depuse dosarele de concurs este 26 iulie, ora 12.00, proba scrisă va avea loc pe 4 august, iar pe 10 august va avea loc susţinerea proiectului. Interviul de selecţie va fi pe 16 august, iar rezultatele finale vor fi afişate a doua zi, pe 17 august, ora 14.00.

La concurs se pot înscrie persoane care sunt absolvente de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivelantă în domeniul medicină, sunt confirmate cel puţin ca medic specialist şi au o vechime de minimum cinci ani în specialitatea respectivă.

Pentru înscriere este nevoie de mai multe documente printre care cerere de înscriere, copii după actul de identitate, diplomă de licenţă, certificat de medic specialist sau primar, CV, cazier judiciar sau declaraţii pe propria răspundere. Proiectul de specialitate pentru ocuparea acestui post trebuie să aibă maximum 8 - 10 pagini şi să conţină descrierea situaţiei actuale a unităţii medicale, analiza SWOT, identificarea problemelor critice, selecţionarea unei probleme prioritare pentru rezolvare şi dezvoltarea planului de management pentru această problemă. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.