anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Postolache - campanie de strângere de donații online pentru campania electorală

GALERIE
andrei postolache
 • andrei postolache
- +

Andrei Postolache, candidat independent la Primăria Iași, a demarat o campanie de strângere de donații online pentru campania sa electorală. Redăm comunicatul său:

"În cinci zile de la publicarea platformei online de donații, s-au strâns 3.180 de lei din 18 donații individuale. În spiritul transparenței și al deschiderii către cei care îl sprijină, Andrei Postolache a publicat listele donațiilor, alături de suma primită și prenumele persoanei care a transferat banii.

Andrei Postolache își propune să își finanțeze campania electorală bazându-se în special pe donații din sume mici, venite din partea susținătorilor, considerând că aceasta este cea mai transparentă și corectă modalitate de susținere a unei candidaturi curate. Modelul politic actual, cel care se bazează pe donații consistente din partea diverșilor actori economici, poate ascunde interese financiare sau de altă natură.

Donațiile sunt posibile prin intermediul unei platforme puse la dispoziție de un partener din societatea civilă, Asociația G2, cu care colaborează mai multe partide politice noi și candidați independenți din România. Rolul platformei de finanțare online este de a susține implicarea cetățenilor în politică și de a ușura accesul la funcțiile publice, eliminând barierele financiare.

Procesul de donații este foarte  simplu. Este suficient ca susținătorii să își introducă datele cardului și să trimită o copie a buletinului. Se poate contribui începând cu suma de 10 lei, iar donația trebuie să fie cu titlu gratuit, fără nicio pretenție, pentru a fi folosită în conformitate cu scopul și obiectivele politice ale candidatului.

Prin lege, toate donațiile și toate cheltuielile sunt contabilizate de către un expert contabil, cu care candidatul are contract de mandatare financiară. Toate actele justificative pentru cheltuieli vor fi depuse la Biroul Electoral Central.

Banii obținuți din contribuții individuale vor fi cheltuiți pentru realizarea de afișe, pliante, promovare online, organizare de evenimente și producții video în cadrul campaniei electorale a lui Andrei Postolache pentru Primărie și Consiliul Local.

Lista donațiilor va fi actualizată permanent pe site-ul www.andreipostolache.ro".

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.