Postul de manager la Spitalul Grajduri, scos la concurs: se caută medici, economişti sau jurişti
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Postul de manager la Spitalul Grajduri, scos la concurs: se caută medici, economişti sau jurişti

GALERIE
spitalul Grajduri
  • spitalul Grajduri
- +

Consiliul de Administraţie al Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri a scos la concurs postul de manager al unităţii medicale. Dosarele de înscriere se pot depune până pe 4 mai 2021, urmând ca acestea să fie verificate. A doua zi vor fi afişate rezultatele selecţiei de dosare, iar contestaţiile pot fi depuse până pe 6 mai. Pe 7 mai urmează să fie publicate proiectele de management, susţinerea publică a proiectului fiind programată pentru 17 mai. 

Rezultatele finale vor fi afişate pe 19 mai, iar concursul va avea loc la sediul spitalului. În momentul de faţă, postul de manager este ocupat de juristul Victor Idriceanu. Ultimul concurs a fost organizat în 2017 după evaluarea activităţii managerului de către Ministerul Sănătăţii, când s-a constatat că nu a fost îndeplinit un indicator de performanţă din contractul de management. Atunci, Idriceanu nu a fost singurul care şi-a depus dosarul, contracandidata sa fiind avocata Mirela Farcaş, al cărei dosar a fost considerat incomplet.

Pentru a participa la concurs, fiecare candidat trebuie să cunoască limba română, scris şi vorbit, să fie absolvent al unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic, să fi urmat cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar sau să fi urmat masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ. De asemenea, este nevoie de cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie. Totodată, candidatul trebuie să fie apt din punct de vedere medical, fizic şi neuropsihic şi să nu fi îndeplinit vârsta standard de pensionare, conform legii. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.