Postul de şef al CJAS Iaşi, scos la concurs
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Postul de şef al CJAS Iaşi, scos la concurs

GALERIE
Casa{_de_Asigurari_de_Sanatate_Iasi
  • Casa{_de_Asigurari_de_Sanatate_Iasi
- +

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat scoaterea la concurs a 41 de posturi de preşedinţi ai caselor judeţene, printre care şi Iaşul. Concursul urmează să fie organizat la sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai. Mai exact, termenul limită de depunere a dosarelor este 20 aprilie, urmând ca pe 23 aprilie să fie afişate rezultatele după selecţia dosarelor. 

Perioada de depunere a constaţiilor pentru această perioadă este 23-26 aprilie. Concursul propriu-zis constă într-o probă scrisă care va fi susţinută la sediul CNAS pe 6 mai, iar pe 10 mai, candidaţii se vor prezenta la proba de interviu. Competenţele manageriale vor fi testate prin susţinerea unui plan de management, iar experienţa în domeniul în care au absolvit studiile trebuie să fie de minim şapte ani. La Iaşi, funcţia de preşedinte interimar al CJAS este deţinută de Radu Ţibichi încă din 2017.

Radu Ţibichi a lucrat în perioada 1999-2004 ca şef Serviciu control urmărire creanţe, iar din 2004 până în 2006, ca şef Birou evidenţa asiguraţilor. În perioada mandatului USL, mai exact iulie 2013 - martie 2014 şi 2014 – 2017, a fost director general al CNAS. Concursul pentru ocuparea funcţiilor de şefi ai CJAS a fost anunţat iniţial anul trecut, la sfârşitul lunii iunie, dar a fost amânat în contextul pandemiei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.