anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Postul de şef la „Socola“, la concurs

Câştigătorul se va şti abia la finele lunii viitoare.

GALERIE
Socola
  • Socola
- +

Postul de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola“ a fost scos la concurs de Consiliul de Administraţie al unităţii medicale. Concursul se va desfăşura în două etape: prima, cea de verificare a candidaţilor dacă îndeplinesc condiţiile stabilite în anunţul de concurs, etapă eliminatorie care va avea loc pe 20 iulie, şi etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, care este programată pentru 28 iulie, de la ora 10, în Biblioteca spitalului. 

Astfel, perioada de înscriere a candidaţilor a fost deschisă ieri, 18 iunie, şi se va desfăşura până pe 20 iulie, zi în care se vor verifica dosarele candidaţilor şi vor fi afişate rezultatele. Pe 22 iulie se vor afişa pe site-ul institutului proiectele de management ale candidaţilor declaraţi admişi, iar pe 28 iulie vor fi susţinute public. Rezultatele finale vor fi afişate pe 31 iulie.

Candidaţii care vor fi interesaţi vor putea face o vizită la institut pe data de 9 iulie, de la ora 10, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa despre problemele existente. „Tema proiectului de management este la alegerea candidatului din următoarea listă de cinci teme, care va fi adaptată la problemele Institutului de Psihiatrie Socola: «Planificarea şi organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului», «Siguranţa şi satisfacţia pacientului», «Managementul calităţii serviciilor medicale», «Managementul resurselor umane» sau «Performanţa clinică şi financiară a activităţii spitalului»“, se pre- cizează în anunţul de concurs.

În acest moment, postul este ocupat interimar de Bogdan Şaramet, acesta fiind numit la conducerea spitalului în luna februarie a acestui an, după ce fostul manager, Gabriel Oprişanu, a fost demis.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Costel Alexe şi lecţia alegerilor de duminică

Cosmin PAȘCA

Costel Alexe şi lecţia alegerilor de duminică

Cea mai importantă concluzie a alegerilor din weekend este că PNL împreună cu USR PLUS l-ar fi învins pe Chirica dacă ar fi semnat din timp un acord politic. Ar fi câştigat Primăria fără să „livreze” un candidat extraordinar, fără bani publici aruncaţi de Guvernul Orban în campanie, fără cine ştie ce val de emoţie care să mobilizeze tinerii la urne.

Filmuletul zilei

opinii

Zgripţurisme

Codrin Liviu CUȚITARU

Zgripţurisme

„Domnule profesor, eu nu sunt, cu adevărat, politicos şi nici măcar influenţat de retorica rusofonă (unii cred că aş trăi sub umbrela discursului bombastic răsăritean, din unghiul formaţiei mele profesionale!). Ca să fiu sincer până la capăt, eu rămân numai precaut în eschiva mea ceremonioasă. Mă apăr deci prin intermediul formulelor supradimensionat-politicoase. De trădare, de dezamăgire, de vulgaritate, de intruziune.”

Politica monetară de la convenţional la neconvenţional

Alin ANDRIEȘ

Politica monetară de la convenţional la neconvenţional

Crizele financiare au un impact considerabil şi în ceea ce priveşte politica monetară implementată de băncile centrale, precum şi asupra obiectivelor şi instrumentelor utilizate de acestea. 

Despre Iaşi (III)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (III)

Un Iaşi puternic, capabil să concureze cu oraşe situate dincolo de limitele regionale (Clujul, Timişoara, Chişinăul, Lvov-ul, Poznan sau Odesa), e o condiţie sine qua non pentru competitivitatea regiunii noastre. Un Iaşi puternic, un Galaţi puternic, un Bacău sau o Suceavă puternice, toate aflate în relaţii de interdependenţă, reprezintă reperele principale ale coeziunii nostre teritoriale.

pulspulspuls

Concluziuni ale alegerilor de la Iaşi: lotul doi, veleatul trei

Concluziuni ale alegerilor de la Iaşi: lotul doi, veleatul trei

Iată, stimaţi electori şi scumpiţe electoriţe, că a venit pe azi şi rândul analizei post-alegeri de la PSD Iaşi, după ce am trecut prin ciurul raţiunii şi prin dârmonul aritmeticii electorale situaţiunile din PNL, apoi de la trupa de strânsură a dipotatului dârvar, dar şi situaţiunea delicată şi neaşteptată dintre Alexe şi Chirica, după noile scoruri ale fiecăruia. 

Caricatura zilei

Ceafă

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.