Posturi de asistenţi medicali, pe perioadă determinată, la maternitatea „Cuza Vodă”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Posturi de asistenţi medicali, pe perioadă determinată, la maternitatea „Cuza Vodă”

GALERIE
Cuza Voda Iasi
  • Cuza Voda Iasi
- +

Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi angajează patru asistenţi medicali pentru Secţia de Neonatologie I, pe perioada determinată, doar pe baza unei selecţii de dosare. Dintre aceste patru posturi, trei sunt pentru asistenţi medicali cu studii postliceale, cu minimum şase luni vechime, iar un post este de asistent medical licenţiat, cu studii superioare. 

Dosarul de angajare trebuie să conţină: cererea de angajare în care se menţionează postul pentru care candidează, copia actului de identitate, copiile documentelor care atestă nivelul studiilor, carnetul de muncă sau adeverinţele care atestă vechimea în specialitatea studiilor, certificat de liberă practică, asigurare pentru malpraxis medical, precum şi adeverinţă pentru participarea la concurs eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali, filiala Iaşi.

De asemenea, tot la dosar vor fi ataşate şi: copie după diploma de bacalaureat, cazierul judiciar, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult şase luni anterior derulării concursului, un CV, o scrisoare de intenţie şi alte documente relevante pentru desfăşurarea concursului, cum ar fi copia certificatului de căsătorie, dacă este cazul. Dosarul de angajare se poate depune până pe data de 21 august, ora 14.00, rezultatul selecţiei dosarelor va fi afişat pe 24 august până la ora 14.00 la sediul spitalului şi pe site-ul spitalului.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.