Posturi scoase la concurs la ISU Iaşi. Dosarele se depun zilele acestea
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 16.01.2022

Eşti absolvent de facultate sau chiar şi numai de liceu: grăbeşte-te, dacă vrei un loc de muncă sigur!

Posturi scoase la concurs la ISU Iaşi. Dosarele se depun zilele acestea

GALERIE
angajari
 • angajari
- +

Ieşenii care ar dori să urmeze o carieră în rândurile cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza“ din Copou se pot înscrie până pe data de 10 ianuarie la concursurile organizate de către instituţie, concursuri care se vor desfăşura până în luna martie. Cei interesaţi trebuie să se grăbească să se înscrie până pe data de 10 ianuarie, cu o cerere tip, urmând ca până pe data de 26 ianuarie să-şi completeze tot dosarul de concurs, cu documentele de studii şi personale cerute.

La nivel naţional, pe judeţe, sau la sediul central din Bucureşti, au fost scoase la concurs circa 200 de posturi, mai mult de jumătate dintre ele fiind de ofiţeri. În Iaşi au fost scoase la concurs cinci posturi, dintre care trei de ofiţeri şi două de subofiţeri. De menţionat însă că oricine poate candida şi pe posturi din alte judeţe, condiţia privind domiciliul nefiind specificată.

Posturile sunt de subofiţer tehnic principal la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, care are grad de plutonier adjutant şef, iar celălalt este de subofiţer tehnic principal la Financiar, cu gradul de plutonier adjutant şef. În privinţa ofiţerilor, posturile scoase la concurs prin în­cadrare directă sunt în grad de locotenent-colonel, şi sunt de specialist II la Inspecţia de Prevenire - Compartimentul Control şi Activităţi Preventive, de ofiţer specialist II la Ins­pecţia de Prevenire - Compartimentul de Avizare şi Au­torizare, şi de specialist la Serviciul de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei - Compartimentul Comunicaţii.

Studiile necesare sunt cele liceale, pentru subofiţeri, şi de licenţă, într-o gamă relativ largă de specializări tehnice sau administrative, pentru ofiţeri. După selecţia dosarelor care îndeplinesc condiţiile obligatorii de studii şi personale, se va face programarea pentru testul psihologic şi cel de aptitudini fizice, ambele eliminatorii, după care va avea loc testul scris, dintr-o listă bibliografică de specialitate făcută deja publică, examen care va avea loc spre sfârşitul lunii viitoare. Rezultatele acestor concursuri, care se pot contesta o singură dată, vor fi anunţate în cursul lunii martie. Toate probele vor fi filmate, pentru a înlătura suspiciunile. Mai multe informaţii puteţi găsi accesând linkul: isujis.ro/category/resurse-umane.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dragul nostru Novak Djokovic

Nicolae GRECU

Dragul nostru Novak Djokovic

Nole pare a fi mioriticul nostru, dacă n-ar avea spiritul de luptă al înaintaşilor săi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (3)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (3)

Autorul evocă o serie de detalii ale vieţii cotidiene a consătenilor săi în primii ani ai agriculturii comuniste.

Moartea, nebunia devenită banalitate

pr. Constantin STURZU

Moartea, nebunia devenită banalitate

Se vorbeşte prea mult în zilele noastre despre "numărul morţilor/ deceselor" şi prea puţin despre moartea însăşi. Accentul exclusiv şi obsesiv pus pe prima informaţie induce panica şi o tot sporeşte, cu efecte dintre cele mai devastatoare pe toate planurile existenţei noastre. 

Arhitectura azi

arh. Ionel OANCEA

Arhitectura azi

S-au risipit ca vântul sec al deşertului treizeci de ani de pace, de creştere economică, după statistici cea mai mare din Europa, ȋn aşteptarea noii arhitecturi româneşti. 

pulspulspuls

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Aho aho, cetitori fraţi, staţi puţin şi nu mânaţi, căci pe astăzi Moşu’ vouă vă aduce brânză, ouă, dar şi niscai noutăţi din niscaiva zone mai mici ale politichiei ieşene pe care mulţi dintre noi le cam scosesem la pensie de câţiva ani, pe unii reprezentanţi chiar fără vechimea completă, ci pe caz de boală. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X