Posturi vacante, pe perioadă determinată, scoase la concurs de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Posturi vacante, pe perioadă determinată, scoase la concurs de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași

GALERIE
post, concurs, jandarmeria
  • post, concurs, jandarmeria
- +

Starea de alertă a creat locuri de muncă în anumite domenii, unde este nevoie de personal. Este și cazul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași. Sunt vacante temporar 7 posturi de subofițer operativ principal, pentru o perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 zile de la data încetării stării de alertă, după cum urmează:

2 posturi de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași

1 post de subofițer operativ principal (și conducător auto) în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași (se solicită candidatului să dețină permis de conducere valabil categoria B, C)

1 post de subofițer operativ principal (și conductor câine) în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași

1 post de subofițer operativ principal (și conducător auto) în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Plutonul de Jandarmi Pașcani (se solicită candidatului să dețină permis de conducere valabil categoria B)


1 post de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Secția de Jandarmi Hârlău

1 post de subofițer operativ principal (veterinar) în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Secția de Jandarmi Hârlău (se solicită candidatului să fie absolvent de studii medii de medicină veterinară).

Pot participa la selecție persoanele care îndeplinesc cumulativ cerinţele de ocupare stabilite în fişa postului, condiţiile legale şi criteriile specifice prevăzute de statutele profesionale, precum şi de actele normative specifice domeniului de activitate, aplicabile categoriei de personal cu care este prevăzut a fi încadrat postul vacant.

Datele privind condițiile de participare la selecție, dosarele ce trebuiesc întocmite și calendarul desfășurării activităților se găsesc pe site-ul unității www.jandarmeriaiasi.ro Secțiunea carieră – Anunțuri angajări.

Candidaţii care solicită înscrierea la selecție vor transmite la adresa de e-mail sru@jandarmeriaiasi.ro, dosarul de recrutare, în format electronic (scanat în format pdf, într-un singur e-mail), până la data de 08.11.2020, ora 10.00 (data și ora înregistrării email-ului).

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea selecției, pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, telefon 0232/410.436, interior 24553, luni – vineri, între orele 09.00 – 15.00

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Amintiri

Cătălin ONOFREI

Amintiri

Ultimele zile ale comunismului.

Filmuletul zilei

opinii

Românitate absolută

Codrin Liviu CUȚITARU

Românitate absolută

Nu se mai putea sta în incinta clocotitoare! În frunte cu rectorul şi cu drapelul naţional, intonând, marţial, cântecul „Noi suntem români”, participanţii, încolonaţi militar, au ieşit vehement pe coridoare şi ulterior în stradă...

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

George ŢURCĂNAŞU

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

Bogdan ILIESCU

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

„It is the long history of humankind (and animal kind, too) that those who learned to collaborate and improvise most effectively have prevailed.”/ „Este învăţătura istoriei îndelungate a omului (şi a animalelor, de asemenea) că cei care au învăţat să colaboreze şi să improvizeze cel mai eficient au triumfat.” - Charles Darwin

pulspulspuls

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Fiţi atenţi aicea, stimaţi telespectatori, cam cum se pune problema şi şmenul între conţilierii partidoiului ieşean, când e vorba de votat au ba în calitate de vice al premarelui pe omul buhaiului şantajist Ghihocel, cel pus pe liste de dipotatul deştept Grămadă în urma unui şantaj, aşa cum se aude prin piaţă la Alexandru, ba chiar şi pe la Nicolina (unii zic chiar că şi pe la piaţa de cornute de la Podu Iloaiei, lunea dimineaţă)! 

Caricatura zilei

Mireasa hoțomană

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.