anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Advertorial

Poţi avea propria ta afacere în cadrul FideliaCasa!

GALERIE
recrutare-fidelia
 • recrutare-fidelia
- +

Vă doriţi o carieră în domeniul imobiliar? Visaţi să vă deschideţi propria afacere însă nu dispuneţi de suficienţi bani? V-ar plăcea să lucraţi într-o echipă competitivă şi profesionistă şi să aveţi în spate un brad puternic care să vă susţină propria afacere? Doriţi să câştigaţi mai mult, pe măsura muncii dumneavoastră? Credeţi că aveţi abilităţi bune de vânzări şi de relaţionare cu oamenii însă n-aţi găsit cadrul în care vă puteţi pune în valoare aceste calităţi?

Dacă aţi răspuns ”Da” la cel putin una dintre întrebările de mai sus, veniţi la FideliaCasa! Cea mai mare companie imobiliară din Iaşi a implementat un sistem revoluţionar de lucru în domeniul imobiliar, sistem care funcţionează cu succes în Statele Unite ale Americii şi în mai multe ţări din Vestul Europei.

Limitele sistemului clasic angajat-angajator

În majoritatea cazurilor, modelul tradiţional de lucru în cadrul unei agenţii imobiliare este bazat pe relaţia angajat-angajator. Specialiştii din domeniul imobiliar susţin însă că acest model de lucru nu este sustenabil pe termen lung. De ce? Pentru că profilul agentului imobiliar, al agentului de vânzări în general, este cel al unei persoane care urmăreşte să câştige pe măsura muncii lui, astfel încât este mai mult stimulat de comisioanele primite şi mai puţin de salariul sau plata fixă.

Într-un astfel de sistem, posibilităţile de promovare şi de câştig suplimentar sunt destul de reduse, majoritatea agenţilor preferând la un moment dat să-şi deschidă propria afacere pentru a putea să-şi majoreze câştigul. Cei mai mulţi ramân însă la stadiul de supravieţuire, nereuşind să dezvolte un business  de succes din cauza lipsei de capital.

Cum funcţionează noul sistem

Noul sistem de lucru implementat de compania ieşeană permite celor care vor să facă performanţă şi să se dezvolte personal şi profesional să crească în mod natural şi chiar să aibă propria lor afacere sub umbrela FideliaCasa.

Ce înseamnă asta?

Practic, agentul nu mai este angajatul agenţiei, ci partenerul acesteia, fiind o persoană independentă care  beneficiază de resurse şi are în spate un brand recunoscut, precum FideliaCasa.

De asemenea, agentul are acces la clienţii şi ofertele companiei, astfel încât îi este asigurată atât cererea, cât şi oferta, fără a mai fi nevoit să investească sume enorme pentru a-şi câştiga credibilitatea. Iar posibilităţile de câştig sunt nelimitate în noul sistem şi depind doar de măiestria şi capacitatea de muncă a agentului. Mai mult decât atât, orice agent poate să-şi construiască propria echipă şi chiar să-şi deschidă propriul birou FideliaCasa, după ce a acumulat experienţă de management şi dezvoltare.

Porneşte acum spre o carieră de succes în imobiliare

Dacă sunteţi o persoană pasionată de oameni căreia să i se potrivească vânzarea consultativă, să-i pese de client şi să vrea să deservească nevoile acestuia, care este independentă, dispusă să se dezvolte continuu, este momentul să priviţi activitatea în domeniul imobiliar ca pe o afacere proprie şi o carieră pe termen lung.

Visul dumneavoastă este aproape acum, cu FideliaCasa! Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un CV la adresa de e-mail  resurse.umane@fideliacasa.ro sau să sunaţi la numărul de telefon 0754.385.385 şi veţi fi programat la un interviu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.