Poţi avea propria ta afacere în cadrul FideliaCasa!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Advertorial

Poţi avea propria ta afacere în cadrul FideliaCasa!

GALERIE
recrutare-fidelia
  • recrutare-fidelia
- +

Vă doriţi o carieră în domeniul imobiliar? Visaţi să vă deschideţi propria afacere însă nu dispuneţi de suficienţi bani? V-ar plăcea să lucraţi într-o echipă competitivă şi profesionistă şi să aveţi în spate un brad puternic care să vă susţină propria afacere? Doriţi să câştigaţi mai mult, pe măsura muncii dumneavoastră? Credeţi că aveţi abilităţi bune de vânzări şi de relaţionare cu oamenii însă n-aţi găsit cadrul în care vă puteţi pune în valoare aceste calităţi?

Dacă aţi răspuns ”Da” la cel putin una dintre întrebările de mai sus, veniţi la FideliaCasa! Cea mai mare companie imobiliară din Iaşi a implementat un sistem revoluţionar de lucru în domeniul imobiliar, sistem care funcţionează cu succes în Statele Unite ale Americii şi în mai multe ţări din Vestul Europei.

Limitele sistemului clasic angajat-angajator

În majoritatea cazurilor, modelul tradiţional de lucru în cadrul unei agenţii imobiliare este bazat pe relaţia angajat-angajator. Specialiştii din domeniul imobiliar susţin însă că acest model de lucru nu este sustenabil pe termen lung. De ce? Pentru că profilul agentului imobiliar, al agentului de vânzări în general, este cel al unei persoane care urmăreşte să câştige pe măsura muncii lui, astfel încât este mai mult stimulat de comisioanele primite şi mai puţin de salariul sau plata fixă.

Într-un astfel de sistem, posibilităţile de promovare şi de câştig suplimentar sunt destul de reduse, majoritatea agenţilor preferând la un moment dat să-şi deschidă propria afacere pentru a putea să-şi majoreze câştigul. Cei mai mulţi ramân însă la stadiul de supravieţuire, nereuşind să dezvolte un business  de succes din cauza lipsei de capital.

Cum funcţionează noul sistem

Noul sistem de lucru implementat de compania ieşeană permite celor care vor să facă performanţă şi să se dezvolte personal şi profesional să crească în mod natural şi chiar să aibă propria lor afacere sub umbrela FideliaCasa.

Ce înseamnă asta?

Practic, agentul nu mai este angajatul agenţiei, ci partenerul acesteia, fiind o persoană independentă care  beneficiază de resurse şi are în spate un brand recunoscut, precum FideliaCasa.

De asemenea, agentul are acces la clienţii şi ofertele companiei, astfel încât îi este asigurată atât cererea, cât şi oferta, fără a mai fi nevoit să investească sume enorme pentru a-şi câştiga credibilitatea. Iar posibilităţile de câştig sunt nelimitate în noul sistem şi depind doar de măiestria şi capacitatea de muncă a agentului. Mai mult decât atât, orice agent poate să-şi construiască propria echipă şi chiar să-şi deschidă propriul birou FideliaCasa, după ce a acumulat experienţă de management şi dezvoltare.

Porneşte acum spre o carieră de succes în imobiliare

Dacă sunteţi o persoană pasionată de oameni căreia să i se potrivească vânzarea consultativă, să-i pese de client şi să vrea să deservească nevoile acestuia, care este independentă, dispusă să se dezvolte continuu, este momentul să priviţi activitatea în domeniul imobiliar ca pe o afacere proprie şi o carieră pe termen lung.

Visul dumneavoastă este aproape acum, cu FideliaCasa! Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un CV la adresa de e-mail  resurse.umane@fideliacasa.ro sau să sunaţi la numărul de telefon 0754.385.385 şi veţi fi programat la un interviu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Armistiţiu ca să ce?

Cosmin PAȘCA

Armistiţiu ca să ce?

Propunerea unui armistiţiu este un semn de disperare din partea PNL. Un indiciu în plus că Iohannis şi Cîţu au aruncat ţara într-o criză politică fără să aibă un plan B, că baronii liberali joacă de două luni la cacealma, improvizează soluţii ca să câştige timp şi să se agaţe de putere.

Filmuletul zilei

opinii

O poveste (nebună) victoriană

Codrin Liviu CUȚITARU

O poveste (nebună) victoriană

Scriitorii sunt, din ce în ce mai mult, „regizorii” unor filme cu intrigi şocante, derulate, dinamic, în imagini pe hârtie, imagini creionate prin complicitate cu abilităţile onirice ale „consumatorului”, adică ale cititorului însuşi. Intervalul epic a ajuns spaţiul de desfăşurare a unor blitzkrieg-uri devastatoare cu imaginaţia celui de dincolo de fila cărţii.

Arta surâsului

Nicolae TURTUREANU

Arta surâsului

Această încercare de portret, săvârşită de mine în urmă cu cinci ani, şi reluată aici şi-acum, s-a vrut o punere în lumină a Vioricăi S. Constantinescu (27 mai 1943 - 22 oct. 2021). Pentru că Viorica însăşi emana lumină. Asta nu-i o metaforă (răsuflată), ci chiar modul de-a fi al unei fiinţe empatice, solare, exclamative şi interogative cât să nu tulbure „corola de minuni a lumii” celuilalt. A acceptat spontan să colaboreze la „Cronica veche”, bucurându-ne paginile cu traducţiuni şi comentarii „din lumi ce vorbeau în versuri”. Într-o vară şi într-o doară, mi-a spus (telefonic) că are o casă cu grădină, la Agapia, se duce să se odihnească în raiul acela. Îmi place să cred că-i tot acolo.

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Alin ANDRIEȘ

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Instabilitatea politică este considerată de economişti un factor care afectează negativ economia. Instabilitatea politică este definită în studiile economice ca fiind probabilitatea ca un guvern să fie demis şi înlocuit cu un alt guvern din cauza conflictelor sau a competiţiei vehemente dintre diferiţi politicieni sau partide politice.

pulspulspuls

Tot despre mâini înfipte-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Tot despre mâini înfipte-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Stăteam aseară la filosofat câte-n lună şi-n stele cu amicul Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, iar la un moment dat, de la Prolegomenele lui Kant şi Zarathustra lui Nietzsche, am început a analiza, în context, şi oareşce psihologie socială legată de feţele unora sau altora de prin politichia locală. 

Caricatura zilei

Iohannis în Egipt

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.