Poți fi Moş Crăciun pentru animalele fără adăpost! „Ai cumva o păturică”?

joi, 16 decembrie 2021, 02:58
1 MIN
 Poți fi Moş Crăciun pentru animalele fără adăpost! „Ai cumva o păturică”?

Iubitorii animalelor fără adăpost din Iaşi au ocazia ca în acest weekend să vină în ajutorul necuvântătoarelor donând alimente, pături, haine vechi, covoare, medicamente (pipete antiparazitare) şi produse de curăţenie pentru câinii şi pisicile fără stăpân.

Proiectul „Ai cumva o păturică?” a devenit deja o tradiţie, în acest an aflându-se la cea de-a XIV-a ediţie. Cei care dorescă să ajute necuvântătoarele fără adăpost pot face acest lucru sâmbătă, între orele 13-15, în parcarea Centrului Comercial Felicia.

„A venit iar perioada în care oamenii parcă îşi deschid mai bine sufletele înspre ajutor şi fapte bune. Am putea spune că profităm fără menajamente de această situaţie şi organizăm unul dintre cele mai iubite evenimente din Iaşi şi anume, «Ai cumva o păturică?»“, au menţionat organizatorii evenimentului, subliniind faptul că acţiunea este dedicată animalelor din padocurile defavorizate din Iaşi şi din jurul oraşului care, „flămânde şi neiubite, din cuşca lor minusculă şi rece, au nevoie de noi, oamenii, pentru a supravieţui iernii şi vieţii”.

Evenimentul este organizat anual de agenţia Argo, pentru padocurile defavorizate din Iaşi şi din jurul oraşului. Padocurile care au cel mai mult nevoie ajutor sunt, potrivit organizatorilor, adăposturile din Târgu Frumos şi Miroslava, alături de Căsuţa Pisicească şi Asociaţia MaxDog, care nu beneficiază de sprijinul financiar şi logistic al autorităţilor. Acţiunea are în vedere ajutarea a aproape 800 de animale fără stăpân.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii