anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Poveste de sară pentru micuţi, cu buhaiul, buhăiuţul şi maşinile lor luate de la dealer

GALERIE
puls
 • puls
- +

Tot am zis să nu mai scriem niciodată aicea la onoranta noastră rubricuţă despre o mizerie slinoasă cum este buhaiul şantajist cu gazetă Ghihocel Osânză cel Burdihănos, că personagiul e prea mic faţă de cât se laudă el că este, ca să mai merite o aşa onoare. Dar, iote, iar s-a vorbit de el mai mult decât trebuie, şi pe un subiect care merită clarificat, am zice noi: atacurile Zoaiei lui, zile în şir cu acelaşi articol, la adresa unui important dealer de maşini din târg.

Haideţi aşadar să vă spunem pe scurt cam cum stă treaba, ca să nu mai auzim păreri pe lângă subiect, dragi telespectatori! Povestea stă cam în felul următor: la Crăciunul de acum mai bine de un an, toporaşul cel mic şi umflăţel al Buhaiului, care a coordonat campania de adunat bani de la oameni onorabili din târg pentru a ajuta chipurile copiii sărmani din oraş, a plasat la aceştia din urmă doar câte o plăsuţă cu portocale şi dulciuri din Siraj, iar cu bănuţul adunat a dat avans pentru a cumpăra ceva maşini Ford Kuga pentru uzul personal şi al firmei, de la dealerul de care vă spuneam mai sus. Apoi, după ce s-au văzut cu maşinile la scara viloiului lor de neam prost de pe deal la Bucium, ce şi-au zis: ia să-i spunem biznismanului dealer că noi nu îi mai plătim ratele cash, ci îl obligăm, sub ameninţare de şantaj, că îi oferim în loc de rate publicitate în gazetuţa noastră zoioasă cu tiraj de sacoşă de tarabă. Evident, la criza de pe piaţa auto, dealerul nu putea fi de acord cu un asemenea şantaj, aşa că nu a acceptat.

Deci, ce vedeţi voi pe ici pe colo, cu copilaşi ce stau şi aşteaptă în zăpadă microbuzul sechestrat la dealer şi restul lucrurilor, astea toate, şi restul, sunt cacan. Aşa că stimabile Buhai, şi tu odraslă umflăţică, e gata pe azi: puteţi face stânga-mprejur şi lua pe loc repaus! Vă chemăm noi când se difuzează episodul următor…

PS: Cum spuneam, nu merita să ne răcim gura de pomană cu buhaiul, dar o facem pentru terţi: iaca ce înseamnă să încerci vreodată să faci vreo afacere cu o aşa famiglie de coloraţi îmbuibaţi!

Iată cine sunt ieşenii care aşteaptă înfriguraţi Ordonanţa

Coincidenţă sau incidenţă? Doi dintre beneficiarii ordonanţei lui Dodorel sunt chiar doi apropiaţi ai acestuia: cel care l-a luar prima dată de mânuţă şi l-a scos în lumea politichiei mari de la Bucale, făcându-l membru la Ograda Constituţională (Relu Fenechiu, v-aţi prins, nu? Cel cu dosarul Transformatorul) şi fostul său predecesor la Justiţie, Tudor Chiuariu, cel condamnat în dosarul de milioane de euro Poşta Română. Măi, să fie...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Putkirnson

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X