Poveștile prind contur La Castel #MAGIC7
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 27.10.2021

Eveniment

Poveștile prind contur La Castel #MAGIC7

GALERIE
La Castel Magic7Hotel-Restaurant-La-Castel-Robert Constantin Radeanu HolicovLa Castel IasiGradina-La-Castel-unuLa-Castel-gradina-de-vara-n
 • La Castel Magic7
 • Hotel-Restaurant-La-Castel-
 • Robert Constantin Radeanu Holicov
 • La Castel Iasi
 • Gradina-La-Castel-unu
 • La-Castel-gradina-de-vara-n
- +

Într-un cadru feeric, situat în Copou, pe una din colinele Iașiului, care ne duce cu gândul la poveștile de altădată, cu prinți și prințese, ne așteaptă La Castel. O oază de relaxare și frumos ne întâmpină pașii, încă din Grădina de vară.

Zâmbetele gazdelor ne dau binețe și ne poftesc să descoperim povestea La Castel. Aflăm curând că Restaurant Hotel La Castel Iași și-a început a scrie povestea în anul 2011, pe una din cele șapte coline, Copou, când și-a deschis pentru prima dată porțile. Iar de atunci și până în prezent, La Castel a devenit un simbol viu al rafinamentului ieșean.

Mai apoi, gazdele La Castel ne povestesc faptul că se pregătesc de sărbătoare, cu haine noi și cu preparate culinare tradițional românești și internaționale, în premieră în Restaurant, cu ocazia lansării noului meniu a la carte. Acesta va fi lansat pe 5 Iunie 2018, când compania împlinește 7 ani de rafinament și confort pentru oaspeți.

Pentru a marca 7 ani de excelență, Hotel Restaurant La Castel organizează o petrecere aniversară, cu numele #MAGIC7, la care sunt așteptați invitați de seamă să ridice un pahar în cinstea dezvoltării continue, în semn de mulțumire pentru încrederea acordată în serviciile și produsele La Castel.

Petrecerea #MAGIC7 are loc pe 5 iunie, începând cu ora 17:00, în Grădina de vară La Castel. Bandul Mirel Manea îi va încânta pe invitați pe acorduri muzicale de poveste de la ora 19:00, iar la ora 21:00, La Castel a pregătit oaspeților o tombolă surpriză, la care pot participa toți invitații prezenți la petrecere.

Și pentru că amintirile sunt cele mai de preț comori din câte există, la evenimentul #MAGIC7, oaspeții vor avea la dispoziție o cabină foto, pentru a surprinde toate reacțiile, emoțiile și momentele serii de poveste.

Fondatorii Castelului și-au propus să transpună promisiunea de brand ,,este de poveste” în realitate. Astfel, magia surprizelor pregătite pentru clienții companiei își va face simțită prezența pe durata întregii luni iunie. Astfel, La Castel a pregătit 7 surprize inedite clienților săi, în semn de mulțumire, printre care se numără concursul aniversar #MAGIC7, Delivery #MAGIC7 și Hotel #MAGIC7.

Toate activitățile le veți putea consulta pe pagina de Facebook a companiei, Hotel Restaurant La Castel Iași, în luna iunie: https://www.facebook.com/lacasteliasi/.

Hotel Restaurant La Castel din Iași a fost înființat acum 7 ani, de către Constantin și Carmen Rădeanu.

,,Ideea a venit din dorința de a crea un business de familie, în care să ne implicăm toți, având nostalgia experienței tatălui meu, care a lucrat pe post de ospătar pe vremea regimului comunist. Acest business a plecat de la ideea unui mic restaurant, care avea doar 7 angajați la început. Anul acesta împlinim 7 ani de când oferim experiențe la standarde de calitate înalte invitaților noștri, pe una din cele 7 coline ale Iașiului, Copou.”, afirmă Robert Constantin Rădeanu Holicov, Președintele Consiliului de Administrație La Castel.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Şcoala în pătrăţele

Ioan Alexandru TOFAN

Şcoala în pătrăţele

Nu ştim să facem ore online sau să folosim calculatorul în şcoală, altfel decât ca pe un telefon mai mare. Putem învăţa, ce-i drept, dar asta cere timp. Dar putem, între timp, să încercăm să preţuim mai mult şcoala, iar apoi, cred, învăţământul online nu ar mai fi o problemă.

Filmuletul zilei

opinii

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Florin CÎNTIC

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Într-o tăcere asurzitoare, a trecut complet neobservată aniversarea celor o sută de ani de la naşterea ultimului Suveran al României. Între timp, s-a fâsâit şi cel mai mare miracol postdecembrist - transformarea haimanalelor securiste ale anilor 90 din detractori mizerabili ai monarhiei în propagandişti excitaţi care-şi smulgeau părul din cap şi îmbăloşau catafalcul regal cu elogiile lor false, în urmă cu patru ani. Dar de asta există arhivişti: să ne ajute să nu uităm! 

Era odată...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Era odată...

Şi iernile parcă erau mai ierni pe vremea aceea! Ori poate să mă fi prea moşnegit eu şi să văd binele numai în trecut? Nu ştiu copil să nu fi mers cu uratul sau cu colindatul, că pe atunci ne lăsau părinţii, nu se temeau că o să păţim nu ştiu ce chestii nasoale şi nu ne dădeau o sută de lei sau de euro numai să stăm cuminţi acasă; şi răsuna tot satul pe atuncea de hăăăi-hăi, de pristandaua la muzicuţă, de zornăitul salbelor cu clopoţei ale mascaţilor sau de mugetul buhaiului (oare ştiţi ce-i acela „buhai” sau vă trebuie şi pentru asta o expoziţie etnografică?), cum nu găsiţi voi pe internet oricât aţi căuta.

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Alex VASILIU

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Scriind în săptămânile trecute despre dirijorii Cristian Mandeal şi Ion Baciu, am selectat din comentariile concertelor orchestrei Filarmonicii ieşene, publicate de Liliana Gherman în revista „Cronica” din 1966 până în 1995. Erau analize de natură publicistică, spre înţelesul cititorului aflat pe o treaptă superioară a perceperii, a plăcerii în domeniul artei sunetelor cultivate, dornic să înţeleagă mai mult, să-şi pună în relaţie impresiile formate în sala de concert cu impresiile cronicarului. 

pulspulspuls

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Ei bine, dragi cetitori, nu ştim dacă aţi găsit până acum timp ca să aruncaţi un ochi pe trecutul sau prezentul celor care sunt prezentaţi ca fiind oamenii lui Dragnea în târg, dar iote că noi am găsit oleacă de vreme şi, din ce-am aflat, ne-am pus deja mâinile-n cap când am văzut cam ce se prezintă pe piaţă, de către unii, ca fiind alternativa post-pandemică pentru votanţii PSD. 

Caricatura zilei

Mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.