Predicții crypto pentru anul 2021 - Ce spun experții (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

sambata, 04.12.2021

Predicții crypto pentru anul 2021 - Ce spun experții (P)

GALERIE
maxim-hopman-fixlqxahcfk-unsplash
  • maxim-hopman-fixlqxahcfk-unsplash
- +

Predicții crypto pentru anul 2021 - Ce spun experții

Creșterile de preț în piața crypto sunt în general cunoscute de toți investitorii. În ultima perioadă Bitcoin a devenit subiect de "mainstream" ceea ce a atras noi utilizatori ai rețelei. În general, aceste evenimente provoacă declarații bullish, face că sentimentul de FUD să dispară și ii împinge pe oameni să investească mai mult. Dar să vedem ce spun experții din domeniu despre aceste creșteri și care sunt predicțiile de preț pentru anul în curs.

Renumitul investitor Tim Draper a prezis un preț de 250.000 USD până în 2022. Acest comentariu a fost menționat în aprilie 2018, când criptomoneda se tranzacționa la o valoare de doar 8.000 de dolari, scăzând în noiembrie sub 4.000. Întrebat anul trecut dacă își susține declarația oferită în urmă cu doi ani, acesta a spus că încă este sigur de ceea ce a spus și are încredere în Bitcoin. Draper consideră că evenimentele actuale, creșterea inflației și devalorizarea monedelor fiduciare, joacă un rol important în evoluția previziunii criptomonedelor.

O altă abordare privind predicții Bitcoin în 2021 a venit din partea lui Dan Morehead. Acesta a făcut o analiză a pieței și a evoluției criptomonedelor din ultimii ani și a ajuns la concluzia că prețul BTC o să atingă 100.000 USD după halving. Morehead a realizat corelația dintre cele două evenimente anterioare declarând: „Când recompensă de Bitcoin pe care o primesc și astfel pe care o vând, se reduce la jumătate, trebuie să existe un impact. Acest lucru s-a întâmplat în ambele cicluri trecute și mărimea impactului este proporțională cu scăderea ofertei”.

Cercetările făcute au arătat că prețul a coborât cu aproximativ 450 de zile înainte de halving și apoi a crescut încet după acesta. După opinia omului de afaceri, dacă istoria s-ar repetă, Bitcoin trebuia să atingă vârful în august 2021. Previziunile criptomonedelor în 2021 nu au fost greșite. Bitcoin și-a atins maximul istoric în luna aprilie a acestui an, ajungând la 65.000 de dolari, însă anul nu e sfârșit. În prezent, Bitcoin a avut o creștere semnificativă, tranzacționându-se la valoarea de aproximativ 57.000 USD (prețul în momentul scrierii acestui articol, în octombrie 2021).

Cunoscută personalitate a lumii crypto, Charlie Shrem, și-a exprimat acordul în legătură cu declarațiile lui Morehead. Vorbim la Virtual Blockchain Week 2020, Shrem a discutat despre efectele posibile ale evenimentului avut în luna mai. Charlie consideră că măsurile guvernamentale pentru ușurarea presiunii financiare asupra publicului în timpul pandemiei de COVID-19 și halvingul, va avea un efect pozitiv asupra prețului Bitcoin, ceea ce s-a dovedit că fiind adevărat.

În timp ce previziunile anterioare vorbeau despre dată raportate la istoria criptomonedei, unii jucători susțin că prețul va depăși orice așteptare. Unul dintre aceștia este Preston Pysh, care menționează că o creștere va există și va ajunge până la suma de 300.000 USD după halving. În plus, Pysh consideră că cheltuielile minerilor joacă un rol în activitatea de preț, generând o creștere masivă. Ceea ce nu știau aceștia a fost lovitură dată de China, care a blocat minerii și toate tranzacțiile de cripto. După acest fapt, SUA a preluat îîconducereaîî începând demersurile necesare în legislația privind criptomonedele din țară.

Lăsând la o parte declarațiile din țările străine, nu sunt de neglijat nici proiectele cripto românești. Elrond, un proiect dezvoltat de un sibian, a atins depășit recent capitalizarea de piață, ajung la 5 miliarde dolari. Pe lângă aceasta, au apărut și alte monede noi românești, pe care le urmărim cu interes și o să va ținem la curent cu viitorul lor.

Creșterile mari de preț atrag și vânzători. Este important că odată cu creșterea să aveți o platformă de încredere prin care să puteți vinde Bitcoin. Platforma trebuie să vă ofere siguranță monedelor și a transferului pe care îl realizați.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ar fi prea frumos

Nicolae GRECU

Ar fi prea frumos

În noul format al Cupei Davis, extrem de ofertant, echipa României are o mică şansă de a participa la masa bogaţilor.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Autorul continuă seria distincţiilor între editarea ştiinţifică a textelor vechi şi diortosirea periodică a cărţilor întrebuinţate în serviciul liturgic.

O zi cu Părintele Florescu

pr. Constantin STURZU

O zi cu Părintele Florescu

Un eveniment editorial: publicarea volumului "Lumea ca o zi de vineri. Din jurnalul unui preot misionar" (Editura Doxologia, Iaşi, 2021). Nu e puţin lucru să publici azi o carte cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei şi cu un cuvânt înainte entuziast al lui Andrei Pleşu, care constată că în paginile lucrării se împleteşte "cu atâta naturaleţe cateheza cu libertatea spirituală, cu surpriza (nearogantă) a interpretării, cu experienţa de viaţă şi, când e cazul, cu umorul" (p. 10). Dar, când este vorba de Părintele Ioan-Florin Florescu, pe mine - din 1997, de când l-am cunoscut - nu mă mai miră nimic. În sensul bun, curat. Precum sunt "uimirea şi cutremurul" (p. 55), cele care ne ţin vii în Biserică.

Altfel

arh. Ionel OANCEA

Altfel

Am reiterat în acest spaţiu povestea proiectelor publice de amploare pentru a releva complexitatea lor. Marele proiect de reabilitare a centrului istoric din Oradea a durat peste cincisprezece ani. Pentru ca un asemenea proiect public să aibă sorţi de izbândă este necesară punerea la punct în detaliu a mecanismelor economice, juridice şi tehnice. Ele înseamnă, între multe altele, negocieri dificile între partenerii implicaţi direct în proiect, dar şi acceptarea lui de comunitate.

pulspulspuls

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Aventurile consilierului Balalaicu de la partidoiul ieşean, care caută un post bun pe la vreun minister, dar, desigur, s-ar mulţumi şi cu ceva pe plan local, dar care musai să producă caşcaval, aventuri pe care le-am povestit aici la gazetă exclusiv din dorinţa de a arăta cum merg lucrurile în politichia ieşeană, au stârnit un interes neaşteptat în rândul cititorilor noştri şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cântecel de sezon

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.