anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.10.2020

Premieră: cantinele studenţeşti oferă meniuri la pachet UPDATE

GALERIE
cantina studenteasca
  • cantina studenteasca
- +

Meniurile se pot consulta şi comanda online. Singura cantină în care se poate servi masa în sală este cea a USAMV.

 

UPDATE: In cursul zilei de astăzi USAMV a anunțat faptul că de luni, 12 octombrie, studenții nu vor mai putea lua masa în incinta cantinei, produsele urmând să fie luate doar la pachet.

Srire initiala: Cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu” oferă studenţilor şi personalului Universităţii Tehnice „Gh. Asachi” produse culinare doar la pachet, încă de la începutul anului universitar, de pe data de 1 octombrie, măsură introdusă şi de către Cantina Universităţii de Medicină şi Farmacie tot de la începutul anului. Universitatea „Al.I. Cuza” a anunţat acelaşi lucru ieri, menţionând totodată faptul că produsele alimentare vor putea fi achiziţionate în regim take-away, deocamdată, doar până pe 12 octombrie.

Studenţii de la „Cuza” vor putea accesa formularul de comandă începând de astăzi, pe site-ul universităţii, prin intermediul acestuia studenţii şi angajaţii UAIC putând să comande meniurile dorite pentru ca mai apoi să le ridice de la cantină. În ceea ce priveşte cantina din „Tudor Vladimirescu”, până la finalul pandemiei, produsele alimentare vor putea fi cumpărate doar la pachet. Potrivit anunţului făcut de oficiali, în fiecare dimineaţă, administraţia cantinei publică meniul acelei zile, iar în intervalul orar 12-19 studenţii pot achiziţiona produsele dorite pe care le iau la pachet. Totodată, reprezentanţii Politehnicii ieşene subliniază că accesul în cantină este permis doar studenţilor şi angajaţilor Universităţii Tehnice, iar fiecare persoană trebuie să prezinte un document care să ateste calitatea de student sau angajat atunci când intră în clădire. O măsură similară a fost luată şi de UMF, studenţii medicinişti având posibilitatea să consulte meniu online, apoi să comande mâncarea la numărul de telefon de pe site-ul universităţii şi să afle când pot să vină şi să ridice produsele.

Doar cantina Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară rămâne deschisă studenţilor care doresc să servească mâncarea în sală, porţiile putând fi luate însă şi la pachet. Cu toate acestea, ca măsură de siguranţă, conducerea universităţii a stabilit ca în acest an universitar să poată achiziţiona produse alimentare doar studenţii şi angajaţii instituţiei, nefiind permis accesul altor persoane. Totodată, angajaţii instituţiei pot lua masa doar în regim catering, pe baza unui e-mail trimis cu o zi înainte putând fi comandat un meniu care va fi livrat a doua zi direct la sediul universităţii.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Chirica: vechile probleme ale noului mandat

Claudiu RAUS

Chirica: vechile probleme ale noului mandat

Iată ce provocări uriaşe vă stau în faţă în acest mandat, domnule primar!

Filmuletul zilei

opinii

Necrofilie mediatică

Alexandru CĂLINESCU

Necrofilie mediatică

Când anunţă moartea cuiva, în principiu a unei personalităţi cunoscute (ceea ce nu e întotdeauna cazul), site-ul derapează în grandilocvenţă şi în automatisme goale de sens. Astfel, orice deces reprezintă un „doliu uriaş”.

Fake news în alegerile din R. Moldova

Radu POPESCU

Fake news în alegerile din R. Moldova

Studiourile Mosfilm de la Chişinău!

O întâlnire de promoţie, altfel

Nicolae CREŢU

O întâlnire de promoţie, altfel

Întâlnirile studenţilor de altădată, între ei şi cu profesorii lor, m-au făcut întotdeauna să gândesc o astfel de revedere peste ani ca pe o adevărată Sărbătoare, nu numai a ataşamentului faţă de Alma Mater ca „spaţiu” şi climat ale acelei vârste tinere către care se revine ca spre o matcă de „start”, intelectuală şi afectivă, dar şi a unei solidarităţi de breaslă, între discipolii de „atunci”, deveniţi ei înşişi profesori, şi formatorii lor de odinioară. Altfel spus, nu atât o întoarcere în timp, cât un dialog al generaţiilor de profesionişti ai catedrei, deschis şi viu, întemeiat pe reciproca preţuire a unei asemenea colegialităţi lărgite, fără hotare de vârstă, care începuse odată cu absolvirea însăşi.

pulspulspuls

Păreri, păruieli şi mânăreli. Iarăşi despre listele PSD Iaşi

Păreri, păruieli şi mânăreli. Iarăşi despre listele PSD Iaşi

Multe păreri am mai auzit ieri despre loviturile la gioale date la Iaşi dar şi la Bucureşti despre alcătuirea listelor de candidaturi de la PSD, multe au fost şi tânguielile vizavi de faptul că madam Gavrilă nu merita un asemenea tratament (lucru valabil în bună măsură, dar nu chiar în totalitate, căci dânsa doarme acum aşa cum şi-a aşternut politic în ultimii ani, nu-i aşa?). 

Caricatura zilei

Plasma

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.