Premieră: cantinele studenţeşti oferă meniuri la pachet UPDATE
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 27.02.2021

Premieră: cantinele studenţeşti oferă meniuri la pachet UPDATE

GALERIE
cantina studenteasca
  • cantina studenteasca
- +

Meniurile se pot consulta şi comanda online. Singura cantină în care se poate servi masa în sală este cea a USAMV.

 

UPDATE: In cursul zilei de astăzi USAMV a anunțat faptul că de luni, 12 octombrie, studenții nu vor mai putea lua masa în incinta cantinei, produsele urmând să fie luate doar la pachet.

Srire initiala: Cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu” oferă studenţilor şi personalului Universităţii Tehnice „Gh. Asachi” produse culinare doar la pachet, încă de la începutul anului universitar, de pe data de 1 octombrie, măsură introdusă şi de către Cantina Universităţii de Medicină şi Farmacie tot de la începutul anului. Universitatea „Al.I. Cuza” a anunţat acelaşi lucru ieri, menţionând totodată faptul că produsele alimentare vor putea fi achiziţionate în regim take-away, deocamdată, doar până pe 12 octombrie.

Studenţii de la „Cuza” vor putea accesa formularul de comandă începând de astăzi, pe site-ul universităţii, prin intermediul acestuia studenţii şi angajaţii UAIC putând să comande meniurile dorite pentru ca mai apoi să le ridice de la cantină. În ceea ce priveşte cantina din „Tudor Vladimirescu”, până la finalul pandemiei, produsele alimentare vor putea fi cumpărate doar la pachet. Potrivit anunţului făcut de oficiali, în fiecare dimineaţă, administraţia cantinei publică meniul acelei zile, iar în intervalul orar 12-19 studenţii pot achiziţiona produsele dorite pe care le iau la pachet. Totodată, reprezentanţii Politehnicii ieşene subliniază că accesul în cantină este permis doar studenţilor şi angajaţilor Universităţii Tehnice, iar fiecare persoană trebuie să prezinte un document care să ateste calitatea de student sau angajat atunci când intră în clădire. O măsură similară a fost luată şi de UMF, studenţii medicinişti având posibilitatea să consulte meniu online, apoi să comande mâncarea la numărul de telefon de pe site-ul universităţii şi să afle când pot să vină şi să ridice produsele.

Doar cantina Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară rămâne deschisă studenţilor care doresc să servească mâncarea în sală, porţiile putând fi luate însă şi la pachet. Cu toate acestea, ca măsură de siguranţă, conducerea universităţii a stabilit ca în acest an universitar să poată achiziţiona produse alimentare doar studenţii şi angajaţii instituţiei, nefiind permis accesul altor persoane. Totodată, angajaţii instituţiei pot lua masa doar în regim catering, pe baza unui e-mail trimis cu o zi înainte putând fi comandat un meniu care va fi livrat a doua zi direct la sediul universităţii.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.