Premii pentru tinerii chitarişti. Evenimentul va putea fi urmărit online
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Premii pentru tinerii chitarişti. Evenimentul va putea fi urmărit online

GALERIE
chitaristi
  • chitaristi
- +

Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi pregăteşte pentru acest weekend două evenimente care vor putea fi urmărite online. Astfel, sâmbătă, pe 21 noiembrie, se va desfăşura cea de-a XIII-a ediţie a evenimentului Iaşi Guitar Festival, în cadrul căruia este cuprins un concurs de chitară şi un workshop dedicat pasionaţilor acestui instrument.

 „Acest festival îşi propune promovarea chitariştilor şi instrumentiştilor din toată ţară, precum şi a trupelor de tineri care vor să se facă cunoscute întregii ţări. Deşi, anul acesta, festivalul se desfăoară diferit, iubirea noastră pentru muzică rămâne la fel de mare”, a subliniat Petran Paveliuc, coordonator Iaşi Guitar Festival.

În prima etapă de preselecţii, concurenţii din întreaga ţară, cu vârste cuprinse între 12 şi 22 ani, au trimis o înregistrare video în care au interpretat o piesă la alegere şi au fost trimise până pe 5 noiembrie. Astfel, anul acesta, cinci concurenţi se vor întrece la categoria 13-15 ani, iar nouă concurenţi la categoria 16-22 de ani, aceştia fiind selectaţi de către juriu într-o primă etapă. Premiile pregătite sunt consistente, la categoria 16-22 de ani fiind acordate premii în valoare de 3.000 de lei, 1.500 de lei pentru primul loc, 1.000 de lei pentru locul al II-lea şi 500 de lei pentru locul al III-lea. La categoria 13-15 ani sunt premii în valoare de 2000 de lei, 1.000 de lei pentru marele câştigător, 600 de lei pentru locul II şi 400 de lei pentru locul al III-lea.

Duminică, pe 22 noimebrie, de la ora 19.00, va putea fi urmărit evenimentul „Dance History” pregătit de trupa „The Sky”, acesta fiind un eveniment aniverasar care marchează împlinirea a 20 de ani de activitate. Evenimentul cuprinde momente de dans menuet, spaniol, samba, step, irlandez, ţigănesc, contemporan, românesc, modern, tango, oriental, macedonesc şi alte momente surpriză.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Prognosis: negative

Cătălin ONOFREI

Prognosis: negative

Tratamentul se amână după moartea pacientului.

Filmuletul zilei

opinii

Visuri pietrificate

Briscan ZARA

Visuri pietrificate

Credem fără urmă de îndoială în ceva, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea, pentru că aşa am fost educaţi, pentru că toţi ceilalţi cred, pentru că nu există nimic care să contrazică această credinţă care ne dă confort, încredere, mulţumire, siguranţă, şi chiar dacă adevărul ni se revelează într-un mod logic sau evident, palpabil, implacabil, covârşitor de clar, noi tot nu îl recunoaştem, pentru că nu vrem.

Unirea ca axă a istoriei noastre

Mihai DORIN

Unirea ca axă a istoriei noastre

Unirea este incontestabil axa istoriei noastre moderne, întrucât de realizarea ei depindea existenţa naţională. Ea s-a construit pe existenţa unei premise - unitatea neamului şi a unei realităţi dramatice - risipirea neamului. Din îngemănarea acestora a rezultat metoda la care a recurs generaţia unirii, şi anume aceea de a pune istoria să lucreze astfel încât risipirea să fie înlocuită cu unitatea. 

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

… a fost atras nu de latura angelică, ci de latura demonică a lucrurilor, încercând să scoată la lumină o parte din întunericul ce sălăşluieşte-n om. Pe domnia sa nu l-au obsedat îngerii, ci demonii, creaturile diforme ce populează zi de zi, clipă de clipă, gândurile muritorilor, insuflându-le tot felul de patimi (pofte) şi vicii.

pulspulspuls

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne trimite un cetitor fidel înregimentat politic, pe poşta rubricuţei, cu Archibald Tănase la adrisant: poza de care se face cea mai mare panaramă în interiorul filialei partidoiului ieşean în ultimele zile! 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.