PREMIUM NORDIC CARS IAȘI organizează un concurs special adresat tuturor utilizatorilor de autoturisme Volvo (P)

vineri, 14 mai 2021, 05:50
1 MIN
 PREMIUM NORDIC CARS IAȘI organizează un concurs special adresat tuturor utilizatorilor de autoturisme Volvo (P)

Volvo Cars este prezent pe piața auto din Iași prin dealerul autorizat PREMIUM NORDIC CARS, acesta făcând parte din grupul Mega Auto – ATI Motors Holding.

În luna Mai, cu ocazia celebrării a 3 ani de la deschidere, PREMIUM NORDIC CARS IAȘI organizează un concurs special adresat tuturor utilizatorilor de autoturisme Volvo.

Brandul auto Suedez cucerește prin designul, tehnologiile și inovațiile aduse în industria auto de-a lungul istoriei. Atunci când urci într-un autoturism Volvo știi că ești în siguranță.

Echipa Premium Nordic Cars – Dealer Volvo Iași provoacă toți utilizatorii de mașini Volvo să participe la concursul organizat pe pagina oficială de Facebook a dealerului.

Așa că dacă ai o mașină Volvo, urcă la volan, pornește către locul tău preferat și fă-i mașinii tale cea mai frumoasă fotografie. Ai timp până la finalul lunii Mai să trimiți imaginea printr-un mesaj prin intermediul paginii de Facebook și să îți manifești dorința de participare la concurs.

Fotografia cu cele mai multe aprecieri va fi desemnată câștigătoare iar premiul constă în accesorii originale Volvo.

Luna Mai aduce oferte și cadouri speciale pentru pasionații Volvo. Este momentul perfect să mergi la showroom-ul de pe DN28, sau să soliciți un test drive.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii