Preşedintele Ciprian Paraschiv a răbufnit la adresa Consiliului Director de la Poli
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 10.04.2021

Caz penal la Poli Iaşi?

Preşedintele Ciprian Paraschiv a răbufnit la adresa Consiliului Director de la Poli

GALERIE
Ciprian Paraschiv
  • Ciprian Paraschiv
- +

Războiul de la vârful Politehnicii are astăzi un nou episod. După ce i s-a respins cererea de intrare în concediu fără plată, preşedintele Ciprian Paraschiv a lansat un atac dur la adresa Consiliului Director. Iată postarea în care se vorbeşte şi de un posibil caz penal.

“Cu un an de zile în urmă, am venit cu sufletul deschis la clubul pe care îl iubesc cel mai mult, clubul copilăriei, adolescenţei şi tinereţii mele.

Am găsit un “pacient” în comă, cu multiple răni, din care curgea un puroi galben şi urât mirositor. Am crezut că voi putea să îl vindec cu suflet mult, pasiune, apelând la tratamente cu pansamente şi antibiotice. M-am înşelat! Trebuia să apelez la tăiere în carne vie, cauterizare, chiar amputare!

Săptămâna trecută a ieşit la iveală, dacă mai era nevoie, caracterul celor care au dus Politehnica la pământ, de unde am ridicat-o pentru o perioadă. Am salvat-o de la faliment, de la retrogradare şi, într-un an de mandat, am redus, în condiţii de pandemie, datoriile de la 1,8 milioane de euro la 1,1 milioane euro.

După ce, fără scrupule, au lucrat în subteran luni la rând, de când le-am tăiat sinecurile pe care şi le-au acordat singuri, zilele trecute au ieşit la suprafaţă şi au dinamitat clubul prin deciziile iresponsabile pe care le-au luat înaintea unui meci capital. Decizii de care a râs toată ţara! L-au umilit pe Andrei Cristea, au rupt vestiarul prin publicarea salariilor jucătorilor. Sărmani inconştienţi însetaţi de putere… Au lovit în club, nu în mine!

Astăzi, groparii Politehnicii nu mi-au acceptat cererea de intrare în concediu fără plată. Doresc, probabil, să mă aducă în barca celor care încasează bani fără să muncească. Refuz acest lucru! Nu voi mai gira inconştienţa altora cu semnătura mea.

Fac un apel public către domnul primar şi consilierii locali pentru a se implica în rezolvarea de urgenţă a problemei clubului fanion al oraşului, singurul care mai activează în Liga I.

A venit momentul zero în fotbalul ieşean. ”Patronii” care nu au adus un leu la Poli, ba, mai mult, au spoliat-o, trebuie să plece. Adrian Ambrosie şi domnul cu păr alb, care iese pe uşa din dos a fotbalului ieşean după ce s-a înhăitat cu mărul otrăvit al clubului şi au lansat în presă documente oficiale confidenţiale, element care constituie caz penal, trebuie să-şi dea imediat demisiile din toate funcţiile pe care le deţin.

În vârful clubului trebuie să ajungă reprezentanţii ieşenilor, cei care au susţinut cu adevărat clubul, financiar şi moral. Aceste persoane ar trebui să provină de la toate partidele din CL, pentru că acolo se află aleşii ieşenilor, adevăraţii proprietari şi finanţatori ai clubului, din mediul de business, mediul universitar, dar şi din rândul suporterilor.

În cursul zilei de mâine, atât domnul primar, cât şi membrii Comisiei de Sport a CL vor primi planul meu strategic pentru următorii trei ani, plan ce, evident, poate fi îmbunătăţit.

Îmi doresc o discuţie informală cu domnul primar, persoana care m-a determinat să plec de la FRF şi să mă întorc acasă. De altfel, i-am lansat încă de sâmbătă dimineaţă o astfel de invitaţie. De asemenea, îmi doresc o întâlnire cu membrii Comisiei de Sport din CL.

Indiferent de deciziile care se vor lua ulterior, pe primul plan trebuie pusă Politehnica. În ce mă priveşte, eu nu mă cramponez de nicio funcţie, de niciun contract. Sunt dispus să plec de la club şi să îngroş astfel o listă cu nume care au fost lucrate şi îndepărtate din diferite roluri, listă pe care se află un Florin Prunea, un Eugen Neagoe, un Mihai Teja ori un Andrei Cristea. Niciunul nu a fost bun. A fost bun Adrian Ambrosie, care a rămas mereu la butoane, în ciuda faptului că toţi suporterii îl contestă virulent!

La Poli e nevoie de reformă totală!”, scrie Ciprian Paraschiv pe pagina sa de socializare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Nicolae GRECU

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Chiar dacă şansele sunt minime, demersul oamenilor de rugby ieşeni demonstrează că sportul acesta se încăpăţânează să existe, să renască şi să reziste în dulcele târg.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Sunt relevate în continuare explicaţiile etimologice aberante date unor termeni importanţi în limba română, precum cneaz şi voievod, şi concluziile istorice inadecvate rezultate din respectivele etimologii.

O Iubire şi nouă fericiri

pr. Constantin STURZU

O Iubire şi nouă fericiri

Când m-am decis să urmez Filosofia, licean fiind, cineva m-a trimis să discut cu un venerabil profesor din acest domeniu. "Care este preocuparea sau tema centrală a Filosofiei?", m-a întrebat dumnealui, încă de la primele cuvinte. "Fericirea!", am răspuns eu spontan. Profesorul s-a uitat puţin dezamăgit la mine: "Nu. Ci disputa dintre materialism şi idealism". 

Urbanismul slăbiciunilor

arh. Ionel OANCEA

Urbanismul slăbiciunilor

Frumuseţea urbei noastre datorează mult colinelor. Din mulţimea lor, Boris Crăciun identifică pe cele şapte semnificative: Repedea, Cetăţuia, Miroslava, Breazu, Copou, Ciric şi Tătăraşi. Centrul e dominat de mănăstirea Golia şi Mitropolie, iar pe cele din jur se ridică mănăstirile Cetăţuia şi Miroslava. Şi constructorii acestor monumente au avut în preocupare riscurile fundării pe terenurile instabile. 

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Conducere autonomă nivel 6

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.