Președintele PSD Iași: Interesul ieșenilor nu este prioritar pentru PNL și USR, la Iași. Consilierii municipali social-democrați vor ieși din sală când se vor alege viceprimarii.
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Comunicat de Presă

Președintele PSD Iași: Interesul ieșenilor nu este prioritar pentru PNL și USR, la Iași. Consilierii municipali social-democrați vor ieși din sală când se vor alege viceprimarii (P)

GALERIE
foto-0058dalbanrotunducrucianuostaficiucbalanisculaicu
 • foto-0058
 • dalban
 • rotundu
 • crucianu
 • ostaficiuc
 • balaniscu
 • laicu
- +

PSD Iași își arată dezamăgirea față de atitudinea nepăsătoare a partidelor de dreapta în ceea ce privește situația administrativă incertă a Iașului. Deși din partea social-democraților a existat deschidere pentru asigurarea unui dialog onest și constructiv, PNL și USR-PLUS s-au dovedit incapabile să acționeze în beneficiul ieșenilor și adâncesc criza administrativă și politică în care se află municipiul Iași.

 „Îmi este foarte clar acum că interesul ieșenilor nu este prioritar pentru PNL și USR-PLUS la Iași. Am arătat deschidere și disponibilitate față de cele două formațiuni politice de dreapta pentru a debloca situația administrativă a municipiului. Din păcate, PNL și USR duc o luptă acerbă pe orgolii mărunte, funcții politice și nu au timp pentru proiectele Iașului. Se pare că interesele personale ale vremelnicilor lideri de dreapta sunt mai presus de orice posibilitate de a dialoga pe proiecte și de a atrage investiții în Iași. Iașul nu a adoptat bugetul pentru anul în curs, a ratat complet finanțarea prin PNRR, dar Mihai Chirica, Costel Alexe și Cosette Chichirău au timp să paseze mingea de la unul la altul, fără a le păsa că Iașul este depășit la toate capitolele de Cluj, Timișoara, Brașov sau Oradea.
Pe cale de consecință, atât timp cât preocuparea PNL și USR-PLUS, la Iași, va fi alta decât buna guvernare, în folosul ieșenilor, consilierii municipali social-democrați vor ieși din sală de fiecare dată când, pe ordinea de zi a ședințelor Consiliului Local se va afla proiectul de hotărâre pentru alegerea viceprimarilor municipiului Iași”
a declarat Maricel Popa, liderul PSD Iași. 

Municipiul Iași trebuie să fie guvernat, iar PSD Iași își exprimă, din nou, disponibilitatea de a fi parte a soluției.  Pentru binele nostru, al tuturor ieșenilor!

Departamentul de comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.