PRET FIX deschide primul magazin în Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Advertorial

PRET FIX deschide primul magazin în Iaşi

GALERIE
1891035_1448210825414739_805481658_n
  • 1891035_1448210825414739_805481658_n
- +

Preţuri corecte în fiecare zi !

Kalpana Creative anunţă deschierea primului magazin PRET FIX din Iaşi începând cu data de 19 martie, ora 10, pe Bulevardul Chimiei nr.2, cartierul Tudor.

PRET FIX este un nou lanţ de magazine, ce îmbrăţisează un concept unic: acela de GENERAL MARKET. Aici preţurile mici, rotunde şi fixe îşi găsesc cu succes locul într-un decor modern şi o atmosferă prietenoasă. La PRET FIX găseşti articole practice, decorative şi distractive, toate pentru tine şi casa ta.

„Preţurile din România sunt mari. Sunt mai mari ca în Vest, iar salariile nu se compară. Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri preţul corect. Nimeni nu trebuie să platească mai mult decât face. Acesta este scopul nostru.” - Gabi Pascal, Director General PRET FIX

 

PRET FIX vine în ajutorul clienţilor nu numai prin gama variată de produse, ci şi prin felul în care acestea le sunt prezentate. În acest sens, echipa PRET FIX a găsit o serie de formule inedite  de prezentare a produselor, care scot în evidenţă eficienţa cumpărăturilor în magazinele noastre.

Printre nenumăratele surprize din magazin, în ziua deschiderii PRET FIX va premia cumpărăturile de peste 50 de lei.

www.pret-fix.ro 

www.facebook.com/pret-fix

 

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.