Pria Urban Innovation & E-Mobility Conference, energized by ENGIE Romania, are loc pe 15 aprilie 2021, online de la 11.00
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESA

Pria Urban Innovation & E-Mobility Conference, energized by ENGIE Romania, are loc pe 15 aprilie 2021, online de la 11.00

GALERIE
pria_Urban_Innovation
  • pria_Urban_Innovation
- +

PRIA Urban Innovation & E-Mobility Conference un eveniment naţional organizat de PRIAevents, cu energie oferită de ENGIE Romania, este o platformă importantă pentru discuții aprofundate între administrațiile locale, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității.

Ei vor evidenția aspecte legate de cercetare și vor da exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe inovatoare ale viitorului. Linkul de vizionare este: https://bit.ly/32a2z9h.

Conferința PRIA Urban Innovation & E-Mobility va avea loc online, atât pe Facebook PRIAevents, cât și pe o platformă online dedicată evenimentelor, reunind companii și lideri la nivel central și local, reprezentanți ai societății civile și mass media din orașe aflate în continuă dezvoltare, precum: București, Cluj, Iași, Sibiu, Brașov, Oradea, Buzău, Timișoara, care acordă o importanță deosebită proiectelor de transformare a orașelor și a vieţii de afaceri a acestora.

Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban - mobilitate, energie, tehnologie, mediu, construc&real estate și infrastructură.

Din partea ENGIE Romania, au acceptat invitația noastră de a fi lectori la eveniment:

Octav Baciu s-a alăturat echipei New Horizons din cadrul ENGIE Romania în anul 2019, pe poziția de Coordonator proiecte Green & Tech. Preocupat de noutate și tehnologie, Octav este implicat în dezvoltarea produselor și proiectelor noi, inclusiv green mobility & green energy.

Cotiso Lascu face parte din echipa Complex Solutions & Assets - New Business din cadrul ENGIE Romania din anul 2019, fiind implicat în dezvoltarea proiectelor companiei din domeniul producției de combustibili alternativi – gaze naturale comprimate (GNC). Cotiso are un background educațional economic, fiind marketer și având experienţă în domeniul product management and development pentru servicii tehnice, project management și vânzare de energie (gaze naturale și energie electrică).

Angajamentul ENGIE este de a fi lider în tranziția către o economie cu un impact neutru asupra mediului înconjurător, o tendinţa globală caracterizată prin dezvoltarea de energie curată, reducerea consumului de energie ca urmare a implementării măsurilor de eficientă energetică și a digitalizarii informațiilor.

În acest scop, ENGIE dezvoltă soluții integrate, inteligente, eficiente energetic pentru clienții săi. Două dintre aceste soluţii, cea de mobilitate electrică și cea de utilizare a gazului natural comprimat, vor fi prezentate în cadrul Pria Urban Innovation& E – Mobility.

ENGIE e-XPLORE Business, soluţia integrată de mobilitate electrică de la ENGIE Romania

Ȋn contextul accelerării tranziţiei către surse de energie cu un impact minim asupra mediului și al utilizării pe scară din ce în ce mai largă a tehnologiilor din domeniul energiei regenerabile, încorporarea soluţiilor verzi într-un model de business poate reduce costurile operaționale și diminua amprenta de carbon. Tot mai mulți consumatori aleg tranzitia către neutralitatea emisiilor de carbon, iar ENGIE Romania este alături de ei pentru a-i susține în acest demers.

Gazul natural comprimat pentru vehicule, ecologic, economic, sustenabil

În contextul preocupării tot mai accentuate de a proteja mediul înconjurător și de a contribui la reducerea emisiilor de carbon şi a noxelor generate de transportul rutier, ENGIE Romania dezvoltă soluții inovatoare şi optime pentru sectorul transporturilor: gazul natural comprimat pentru vehicule (GNC).

Datorită eficienţei energetice pe care o oferă această tehnologie, clienţii pot obţine economii substanţiale pentru flote din domenii variate de activitate, contribuind în același timp la reducerea semnificativă a nivelului general al emisiilor de carbon și a poluării atmosferice.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Urban Innovation & E-Mobility şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe https://priaevents.ro/pria-urban-innovatione-mobility-2021.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

Cosmin PAȘCA

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

În loc să vină cu soluţii pe fond, să fie pro-activ în negocierile cu USR PLUS, s-a agăţat ostentativ de forma solicitărilor. Atitudinea defensivă a primarului trădează reaua credinţă sau, în cel mai bun caz, un orgoliu prostesc. Sigur, şi reprezentanţii USR PLUS sunt încăpăţânaţi, pe alocuri obraznici, dar ei pentru asta au fost trimişi în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Teste

Codrin Liviu CUȚITARU

Teste

Neîndoios, ceva grav se petrecuse în procesul evaluării, făcându-l pe Grimase să intre în şoc. Suspiciunea mi-a fost întărită şi de amănuntul că bietul corector ţinea între degetele încârligate de la mâna stângă o foaie scrisă - în mod evident una dintre numeroasele şi buclucaşele lucrări.

Inegalitatea veniturilor

Alin ANDRIEȘ

Inegalitatea veniturilor

Trăim vremuri excepţionale în care inegalitatea socială, atât din perspectiva veniturilor, cât şi a avuţiei individuale, se adânceşte. Cauzele şi consecinţele creşterii disparităţilor la nivelul veniturilor şi a averii reprezintă elemente centrale ale dezbaterilor atât la nivelul economiştilor, cât şi al politicienilor. Deşi nivelul de trai a înregistrat o creştere semnificativă în ultimele decenii, iar inegalitatea veniturilor la nivel global s-a redus, inegalitatea din perspectiva veniturilor a crescut semnificativ la nivel naţional în majoritatea ţărilor.

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

pulspulspuls

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Informaţii interesante transpiră în ultimele zile despre liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori. Prin culisele politichiei de la Bucale se zvoneşte că în parohia de la Iaşi ar fi apărut o mare problemă de lidărşip, ca să ne exprimăm mai elevat: nu prea ar vrea nimeni mai de soi să se bage pe locul de şef lăsat liber de Paralexe, până se clarifică într-un fel sau altul aspectele penale ale acestuia. 

Caricatura zilei

Lupii manifestanți

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.