Prima reacție a lui Marius Bodea: L-ar fi putut bate pe Chirica, dar o arată cu degetul pe Chichirău

luni, 10 iunie 2024, 11:52
2 MIN
 Prima reacție a lui Marius Bodea: L-ar fi putut bate pe Chirica, dar o arată cu degetul pe Chichirău

Marius Bodea, contracandidatul lui Mihai Chirica, și-a recunoscut înfrângerea. ”Este o zi tristă pentru Iași” a spus el în declarația pe care a făcut-o publică. El face o scurtă sinteză a alegerilor pentru funcția de primar, dar și ce planuri viitoare are. Declarația lui Bodea o puteți citi mai jos:

Cine a mințit și cine a spus adevărul. Sau despre cum câștigă mafioții cu ajutorul celor frustrați.

Este o zi tristă pentru Iași, așa cum o resimt majoritatea celor care s-au prezentat ieri la vot. O majoritate clară i-a dat un vot de blam lui Mihai Chirica. Este o dezamăgire pe care mi-o transmiteți de când au început să apară rezultatele parțiale. Prin mașinăria infernală a alegerilor într-un singur tur și cu sprijinul direct sau indirect al unui candidat menit să-mi reducă voturile, Mihai Chirica redevine primar al orașului. Știu că sună a banc prost, dar e realitatea cifrelor. Asta e democrația de tip Belarus perpetuată de PSD, PNL, UDMR, fără tur 2.

Alegătorii nu greșesc niciodată, pentru că votul lor este suveran. Dar politicienii care își pun frustrările într-o candidatură pentru sine, iar nu pentru oameni, și care sunt orbiți de ură… DA. Ei greșesc.

Astăzi se vede clar, pe voturi, că singura bătălie care s-a dus tot timpul a fost între mine și Chirica. Nu între mine și candidatul PSD, AUR sau Cosette Chichirău. Din păcate, alături de Sebastian Burduja, Cosette Chichirău intră în topul neoficial al candidaților care au produs cele mai mari gogomănii pe centimetru pătrat în campania asta. La București n-a contat, la Iași a contat enorm. Și ne costă acum încă măcar un an cu Mihai Chirica primar.

Îmi spunea cineva, hâtru, că eu n-am înțeles că la Iași Primăria nu se câștigă la urne, ci se lasă moștenire după ce primarul în funcție ori se duce ambasador, ori la pușcărie. Dar oare chiar asta merită Iașul și ieșenii?

Eu am mai trăit o dată povestea asta despre mafie și voturi împărțite. În 2016, un necunoscut s-a lansat pe orbită și l-a făcut pe Chirica primar. A sfârșit, rușinos, în brațele mafiei imobiliare, asigurându-i votul de aur în Consiliul Local. Ce s-a mai auzit de el? Dar Cosette Chichirău ce credeți că va face cu voturile voastre?

Și dacă astăzi e o zi tristă, nu înseamnă că toate vor fi la fel. Pentru că asta îi macină pe mafioți – că Bodea nu se lasă. Că nu se mai oprește. De asta comandă toate campaniile plătite cu bani grei împotriva mea. De asta pun candidați care să îmi scadă șansele. Și, atunci, în fața mafioților, ai două alegeri. Să te retragi ca să ai o viață liniștită, să îi lași să câștige, sau să te bați în continuare.

Cunoscându-mă de-acum bine, cu absolut toate ale mele puse în raft ca la expoziție, voi ce credeți că o să fac?

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii