Primăria deschide mâine Ştrandul şi Baza de la Ciric. Care sunt noile tarife?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 28.07.2021

Primăria deschide mâine Ştrandul şi Baza de la Ciric. Care sunt noile tarife?

GALERIE
strand Iasi
  • strand Iasi
- +

Primăria Municipiului Iaşi a anunţat ieri redeschiderea, începând cu ziua de mâine (joi, 24 iunie) a încă două baze de agrement ale municipalităţii - Ştrandul Municipal din Cicoarei şi Baza de agrement Ciric -, Plaja Nicolina primind deja beneficiari. 

“Municipalitatea a făcut toate reparaţiile, dotările necesare şi acţiunile de igienizare şi dezinfecţie la cele trei baze şi îi aşteaptă pe ieşeni să se bucure de timp liber petrecut în condiţii de siguranţă şi civilizaţie. Bazele de agrement vor funcţiona în condiţiile de siguranţă sanitară şi distanţare fizică prevăzute de normele în vigoare, condiţii care se pot modifica în funcţie de schimbările legislative”, a anunţat municipalitatea.

Pentru a încuraja ieşenii să le frecventeze, tarifele de acces la cele trei baze au fost menţinute, în cea mai mare parte, la nivelul de anul trecut, doar câteva fiind ajustate cu rata inflaţiei: Astfel, la Ştrandul Municipal tariful de intrare este 10 lei (3 lei - copii sub 7 ani şi pensionari), închiriere umbrelă - 5 lei/zi, închiriere şezlong: 5 lei/zi. La Baza de agrement Ciric, intrarea la piscină (plus şezlong) - 17 lei/zi, închiriere barcă/hidrobicicletă -22 lei/oră şi 10 lei/30min. La Plaja Nicolina tarifele sunt: intrare - 8 lei (gratuit pentru copii sub 7 ani), tarif nămol - 2 lei, închiriere umbrelă - 5 lei/zi, închiriere şezlong - 5 lei/zi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimul val

Cătălin ONOFREI

Ultimul val

Câţi oameni au înţelepciunea de a se îndoi de lucrurile în care cred cu atâta tărie?

Filmuletul zilei

opinii

Tokyo – motivul nostalgiei

Victor BEJAN

Tokyo – motivul nostalgiei

Trăgând cu ochiul, prin televizor, către Jocurile Olimpice de la Tokyo, nu se poate să nu mă ducă memoria și la lumea sportului nostru bahluian „oropsât”, vorba lui Creangă.

Măştile lui Adrian Marino (II)

Florin CÎNTIC

Măştile lui Adrian Marino (II)

În preambulul centenarului de la naştere (5 septembrie) aş cere îngăduinţa ca să amorsez dezbaterea reluând acest text, în trei părţi, scris în 2015, la un deceniu de la moartea cărturarului. E o discuţie care se cuvine făcută fără patimă, dar şi fără parti pris-uri, pentru a descrie şi devoala măştile succesive care se întrevăd sub chipul sever, aulic, al ieşeanului apostat.

...Şi parfumul de tei în Copou

Radu PĂRPĂUȚĂ

...Şi parfumul de tei în Copou

Se întâlneau în jurul Universităţii. Se plimbau, ţinându-se de mână, pe dealul Copoului şi pe străzile din jur: până la Biblioteca Eminescu şi luând-o apoi câteva sute de metri spre Păcurari, până-n parcul Copou spre liceul Negruzzi sau prin încrengătura de uliţe repezi din sus de liceu, pe partea cealaltă până ieşeau în Sărărie - în acest din urmă loc chiar nu-i întâlnea nimeni cunoscut. Când se întâlneau cu vreun profesor de-al lor, le era ruşine şi îşi desprindeau repede mâinile, deşi - îşi dădeau seama - profesorul sau profesoara zâmbeau când îi vedeau. Lui i s-a părut că a văzut o dată un fel de înduioşare în ochii unei profesoare la vederea lor.

pulspulspuls

Iaca secretul dosarului surpriză care a adus un vice nou la Roznovanu!

PULS

Iaca secretul dosarului surpriză care a adus un vice nou la Roznovanu!

Vă povesteam ieri aicea la rubricuţă, stimaţi telespectatori, despre cum s-a făcut şi s-a dres încât noul vice dat afară din USR, junele Ciorăpel, avea deja dosarul făcut, la cheie, ca să conteste în instanţă decizia partidului de a-l exclude, contestaţie fără de care omul ar fi rămas fără mandat şi, evident, ciuciu vice dup’aia. 

Caricatura zilei

Propunere de nou sport olimpic

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.