Primăria despre protestul din Oancea: Deputatul Bodea minte cu neobrăzare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

COMUNICAT DE PRESA

Primăria despre protestul din Oancea: Deputatul Bodea minte cu neobrăzare

GALERIE
bodea
  • bodea
- +

Primaria a reactionat printr-un comunicat de presa la protestul organizat de mai multi locatari din Oancea. Vezi detalii aici.

În legătură cu minciunile sfruntate lansate astăzi de către deputatul Marius Bodea privind o așa-zisă autorizație de construire pentru blocuri pe Esplanada Oancea, conducerea Primăriei Municipiului Iași face o serie de precizări necesare pentru informarea corectă a cetățenilor din zonă și a opiniei publice, în general.

După cum am mai arătat, o persoană juridică (Art Residence SRL) deține în mod legal suprafețe de teren, cu regim juridic de curți - construcții, conform înscrisurilor de la Oficiul de Cadstru și Publicitate Imobiliară, în zona Esplanadei Oancea. Spre știința deputatului care doarme în Parlament, dreptul de utlizare a proprietății este garantat de Constituție. Proprietarul dorește să își împrejmuiască terenul și a depus o cerere în acest scop la Primăria Municipiului Iași. Autorizația de construire despre care, distorsionând faptele, vorbește deputatul Marius Bodea se referă doar la împrejmuire, adică la construirea unui gard.

În aceste condiții, este evident că deputatul minte cu neobrăzare. În loc să lase cetățenii din zonă să se odihnească într-o zi liberă, Marius Bodea îi scoate din casă cu minciuni și îi obligă să protesteze împotriva unui gard (!) cu singurul scop de a-și face imagine personală prin neadevăruri și manipulare.

Domnule Bodea, nu mai mințiți! Ieșenii merită respect!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.