Primăria Iaşi face angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.04.2021

COMUNICAT DE PRESA

Primăria Iaşi face angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs

GALERIE
angajari primaria iasi
  • angajari primaria iasi
- +

Primăria Municipiului Iaşi face angajări. În perioada următoare, mai multe posturi din cadrul municipalităţii vor fi scoase la concurs. Unul din cele mai importante posturi este cel de director executiv al Direcţiei de Transformare Digitală şi Implementare Smart City.

Concursul va avea loc în primăvara acestui an şi va avea mai multe etape: selecţia dosarelor de concurs, proba scrisă şi interviul. Fiind vorba de o funcţie publică, aşa cum prevede şi legislaţia în vigoare, există câteva cerinţe pe care trebuie să le îndeplinească toţi cei interesaţi, conform noului Cod Administrativ, adică să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim șapte ani.

În privinţa studiilor, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă în ştiinţe inginereşti, pe diferite specialităţi, cum ar fi inginerie industrială, inginerie mecanică, automatizări şi calculatoare, robotică, telecomunicaţii şi alte specializări din învăţământul politehnic. „Una dintre cele mai mari provocări ale administraţiei româneşti este digitalizarea, mai ales că, în ultimul an, de când ne confruntăm cu pandemia de COVID-19, a trebuit să depunem eforturi susţinute pentru a ne adapta activitatea la aceste condiții dificile. Primăria ieşeană oferă servicii în acest sens, dar este nevoie şi de proiecte majore pe care să le implementăm în beneficiul comunităţii ieşene. Acesta este motivul pentru care am înfiinţat o direcţie specializată în strategii smart-city și avem nevoie de o echipă formată din specialişti care să contribuie la digitalizarea administrației locale. În aceste condiții fac apel la cât mai mulţi ingineri și specialiști IT care ştiu să managerieze proiecte smart să se înscrie la concurs, astfel încât să construim o echipă care să modernizeze administraţia locală. Tuturor celor interesaţi care se vor înscrie la concurs le urez succes", a declarat primarul Mihai Chirica.

În altă ordine de idei, tot în primăvara acestui an vor fi scoase la concurs nu mai puţin de şapte posturi la Direcţia Tehnică şi Servicii Comunitare, respectiv cinci posturi de ingineri şi două posturi pentru specialişti în design urban.

De menţionat că, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guverului nr. 63 / 2010, Primăria Municipiului Iaşi are o organigramă formată din 833 de posturi, din care sunt ocupate în prezent doar 611.

Detaliile despre aceste concursuri vor fi publicate în perioada următoare pe site-ul Primăriei Municipiului Iaşi www.primaria-iasi.ro secţiunea “Concursuri” şi vor fi publicate în Mass-media.          

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.