anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Primăria Iași scoate la licitație 6 locuri de parcare pentru locatarii din 19 blocuri

GALERIE
licitatie,parcare
 • licitatie,parcare
- +

Direcția Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Iași organizează în data de 24 noiembrie 2022, la sediul său din șos. Națională nr. 43, etaj 6, patru licitații publice cu strigare privind închirierea de locuri de parcare.
 

Prima licitație va avea loc la ora 10.00 și va viza închirierea a două locuri de parcare, cu nr. 07 și 32, situate în parcarea de reședință din str. Decebal nr. 30. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile Z11, D3, C3, A3, A16, Z9 și B6.

A doua procedură a zilei va fi organizată la ora 11.00 și are în vedere închirierea unui loc de parcare, cu nr. 03, situat în parcarea de reședință din Aleea Decebal nr. 20. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile U2, U3 și U4.

A treia licitație se va desfășura la ora 12.00, având ca obiect închirierea a trei locuri de parcare, cu nr. 23, 25 și 37, situate în parcarea de reședință din Aleea Decebal nr.17. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile C8, C9, B5, B6, A8 și A9.

Ultima licitație se va desfășura la ora 13.00 și vizează închirierea a trei locuri de parcare, cu nr. 03, 05 și 09, situate în parcarea de reședință din strada Bucium nr. 19. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile B21, B22 și B23.

Data limită de depunere a dosarelor pentru toate cele trei licitații este 22 noiembrie 2022, ora 13.00. 

În vederea înscrierii la licitație, documentele solicitate se depun în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări - Direcția Exploatare Patrimoniu, destinată exclusiv pentru primirea documentelor pentru licitații, respectiv licitatii.camera15@gmail.com.
Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține de la Direcția Exploatare Patrimoniu, telefon 0232.264.246, interior 143.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dincolo şi dincoace de Poarta Focşanilor (II)

Mihai CHIPER

Dincolo şi dincoace de Poarta Focşanilor (II)

A funcţionat vreodată Poarta Focşanilor conform raţiunii de securitate atribuite, aceea de apărare împotriva Rusiei? Nu!

opinii

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

The Closed Circle e romanul dezamăgirilor maturizării, urmărind, cu asiduitatea victorienilor Charles Dickens şi George Eliot (daca ar fi să fac două filiaţii culturale, tot în spaţiul anglofon), modul în care marile speranţe se transformă, ultimativ, în marile depresii. Dincolo de destinele protagoniştilor, The Closed Circle (...) studiază şi destinul comunitar.

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

George ŢURCĂNAŞU

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

Înaintea acestei serii de texte scurte pe care v-o propun astăzi, doresc să fac o precizare. Când critic Bucureştiul, nici pe departe nu îmi îndrept privirea către bucureştenii oneşti, ci doar către autorităţile centrale, ce asigură guvernanţa naţională. Dacă ar fi fost bună, nu aş fi avut decât cuvinte de laudă. Dar e rea, iar impactul negativ al politicilor regionale duc la descompunerea din ce în ce mai accelerată a teritorialităţii noastre regionale. 

Sculptură în fildeş. Despre îndrăgostire

Gabriel MURSA

Sculptură în fildeş. Despre îndrăgostire

Trăia o viaţă deşartă, anostă, lipsită de sens, o viaţă fără viaţă, cum ar spune O. Wilde. Îşi ducea traiul în singurătate, într-un trup părăsit de suflet, complet gol pe dinăuntru şi ros de rugina indiferenţei. Totul, inclusiv mângâierea blajină a soarelui de dimineaţă, îl apăsa ca o povară insuportabilă, iar înşiruirea monotonă a zilelor i se părea vânare de vânt, la fel ca Ecclesiastului, fiul regelui David. 

pulspulspuls

Primăvara astronomică a adus la Iaşi un vechi politician ieşean de care cam uitase lumea. Iaca unde a venit bob sosit!

Primăvara astronomică a adus la Iaşi un vechi politician ieşean de care cam uitase lumea. Iaca unde a venit bob sosit!

Primul uichend călduţ de la Iaşi, care de altfel a şi adus primăvara astronomică în târg, adicătelea cel care tocmai a trecut, cică ar fi adus, pe lângă boarea specifică trezirii naturii la viaţă şi ciripitul suav al păsărelelor, şi o vizită în oraş a unui dipotat de care sigur nu s-a mai auzit de multă vreme pe aici. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.