anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Primăria își face reclamă cu un milion de lei din banii ieșenilor. Ziar color după modelul CJ

GALERIE
ziar primarie iasi
  • ziar primarie iasi
- +

Primăria Iaşi caută o tipografie pentru săptămânalul său de informaţii. Potrivit anunţului afişat ieri pe platforma electronică de achiziţii publice, Municipalitatea este dispusă să plătească din banii ieşenilor un million de lei pentru acest serviciu pe următorii doi ani.

Un contract similar a fost încheiat anul trecut de Consiliul Judeţean pentru servicii de concepere grafică, machetare, redactare, tipărire şi distribuţie a Buletinului Informativ lunar „Vestea Judeţului”. Licitaţia a fost adjudecată anul trecut de Evenimentul SRL contra a 469 mii lei. La procedura lansată de Primăria Iaşi, termenul de depunere a ofertelor expiră pe 24 august, câştigătorul urmând să fie anunţat cel mai târziu în ajunul Crăciunului. Unicul criteriu de departajare este preţul cel mai scăzut. „Obiectul procedurii îl constituie achiziţionarea de servicii de tipărire a buletinului de presă săptămânal al Municipiului Iaşi într-un tiraj total de maxim 1,274 milioane de exemplare”, precizează Caietul de sarcini care însoţeşte procedura de licitaţie.

Acelaşi document precizează că prestatorul serviciului de tipărire a „Curierului de Iaşi” va trebui să asigure „verificarea, redactarea, corectarea şi tipărirea, precum şi realizarea de colete de minimum 500 de exemplare fiecare, pentru un tiraj de minimum 24.500 de exemplare/săptămână”. Publicaţia, care iese din acest an în 8 pagini color, la fel ca „Vestea Judeţului”, va fi distribuită de firma câştigătoare a licitaţiei la centrele de cartier ale Primăriei şi în instituţiile subordonate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Cosmin PAȘCA

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Din 2012 încoace, neîntrerupt (inclusiv în timpul Guvernului Cioloş) PSD- PRO România, UDMR şi ALDE au controlat jocul legislativ. Se apropie sfârşitul, iar această majorităte toxică a ales să-şi facă ieşirea din scenă cu un foc de artificii de povestit nepoţilor. Lăsat nesupravegheat, „focul” va părjoli o ţară, dar asta a fost ultima lor grijă.

Filmuletul zilei

opinii

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

Despre Iaşi (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (II)

În ciuda faptului că Iaşul a recuperat mult din deficitul de modernitate în raport cu oraşele Timişoara şi Cluj, au existat în aceste evoluţii şi numeroase sincope. 

Incremenirea în ignoranţă

Bogdan ILIESCU

Incremenirea în ignoranţă

sau Eşecul revoluţiei ştiinţifice

pulspulspuls

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

PULS

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

Noi veşti de pe vechiul front electoral, stimaţi telespectatori, acum la spartul târgului, cu trei zile înainte de alegeri. O păsărică ce îşi are cuibuleţul chiar sub streaşina unui vestit notar din târg ne-a ciripit zilele trecute că, într-o zi de dimineaţă, aşa mai pe răcoare, cine credeţi că a călcat pragul stabilimentului?

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.