Primăria lucrează „pe timp de noapte” în miezul zilei: cozi infernale pe Păcurari și Canta – VIDEO

miercuri, 22 mai 2024, 17:55
1 MIN
 Primăria lucrează „pe timp de noapte” în miezul zilei: cozi infernale pe Păcurari și Canta – VIDEO

Ideea că lucrările la calea de rulare din Canta se vor desfășura pe timp de noapte a fost praf aruncat în ochii ieșenilor.

Marți după-amiază, începând cu ora 15.00, au avut loc blocaje majore în trafic, atât în Păcurari, cât și în Canta. Recent, primarul Mihai Chirica declara că se va lucra pe „timp de noapte” în Canta, iar lucrările vor fi gata în scurt timp.

Conform unei sesizări primite la redacție, pe traseul între str. Bacinschi până aproape de rond Canta, timpii de parcurs s-au ridicat la cel puțin 60 minute. Pe sensul de ieșire, aglomerația începe să se reducă spre rond, dincolo de ultimul semafor.

Dar, problema nu este doar pe ieșirea din Canta spre drumul european, ci și la intrare: lucrările efectuate pe calea de rulare au afectat și acest sens, în condițiile în care, la aceleași intervale orare, putea fi observată o coadă întinsă care începea încă de pe drumul european spre Gară.

                           Sursa video – Andrei POSTOLACHE (iasirally.ro)
La fel și în cazul intrării prin Păcurari: mașinile ocupau toate cele trei benzi de pe sensul spre Petru Poni, începând de la rond Păcurari, cu efecte evidente și pe drumul european. Pe sensul de ieșire, la fel, blocaje, în special până în zona Munca Invalizilor – Kaufland. Ambulanțele își fac loc cu greu printre blocajele din cele două zone. În ambele zone, poliția rutieră sau cea locală nu și-a făcut simțită prezența.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii