anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 03.12.2022

Primăria Miroslava va contracta un credit de 10 milioane de lei pentru modernizarea străzilor din localitate

GALERIE
Consiliul_local_Miroslava
 • Consiliul_local_Miroslava
- +

Primăria Miroslava va împrumuta 10 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi din localitate. Banii vor fi folosiţi şi pentru relocarea unor reţele electrice, trasarea de marcaje rutiere şi aducerea la cotă a branşamentelor de gaze naturale, respectiv a căminelor de apă şi canalizare. Împrumutul a fost aprobat în unanimitate în şedinţa Consiliului Local de astăzi.

“În cadrul unei şedinţe de îndată care a avut loc în această dimineaţă, Consiliul Local al Comunei Miroslava a aprobat în unanimitate oportunitatea şi necesitatea contractării şi garantării unei finanţări rambursabile de zece milioane de lei. Consilierii locali au înţeles importanţa demersului şi au votat în mod responsabil, dovedind, încă o dată, că sunt o adevărată echipă. Fondurile vor fi utilizate pentru modernizarea prin asfaltare a 11 străzi echipate cu reţea de canalizare. Pe lângă asfaltare, lucrările vor implica şi relocarea unor reţele electrice, trasarea de marcaje rutiere şi aducerea la cotă a branşamentelor de gaze naturale, respectiv a căminelor de apă şi canalizare. Lungimea totală a străzilor care vor fi modernizate este de 10,642 kilometri”, se arată într-o postare pe o reţea de socializare.

Lista străzilor care vor fi modernizate

Satul Valea Adâncă

 • Strada Iazului
 • Strada Corneşti (prelungirea de la cimitir până la drumul comunal DC28 - zona padoc)
 • Strada Prunilor (din intersecţia cu strada Bazei până la intersecţia cu strada Şcolii)

Satul Valea Ursului

 • Strada Emil Racoviţă
 • Strada Ion Creangă
 • Strada Ionel Teodoreanu
 • Strada Mihail Sadoveanu

Satul Ciurbeşti

 • Strada Neculai Hârţan

Satul Corneşti

 • Strada Ciprian Porumbescu

Satul Uricani

 •  Legătura dintre strada Eroilor cu strada Beldiman

Satul Miroslava

 • Strada Stadionului

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Râde ciob de oală spartă

Nicolae GRECU

Râde ciob de oală spartă

Înfrângerea Germaniei în faţa Japoniei a fost un accident, cea a Spaniei în faţa aceluiaşi adversar este dubioasă.

opinii

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Din ce în ce mai neliniștit, tânărul învățat în devenire Gh. Ivănescu formulează către fata de care se îndrăgostise, o serie de misive pe care se pare că nu a avut curajul să le expedieze.

China şi „stabilitatea socială”

Alexandru CĂLINESCU

China şi „stabilitatea socială”

China are o frumoasă tradiţie: în timpul aşa-zisei „revoluţii culturale”, fotografiile „duşmanilor poporului” erau lipite pe toţi pereţii şi pe toate gardurile. Regimul a reuşit să insufle teama de decădere socială, eficient şi pervers mijloc de coerciţie. Aşa stând lucrurile, orice mişcare de protest împotriva dictaturii partinice este un act de mare curaj.

George „Gogu” Constantinescu (2)

Neculai SEGHEDIN

George „Gogu” Constantinescu (2)

Integrala invenţiilor lui George Constantinescu a fost scrisă la Cluj, editată şi tipărită la Iaşi şi donată Muzeului Politehnicii din Bucureşti. Asta şi pentru ca legătura între cele trei oraşe să fie şi alta decât cea din butada conform căreia legile se gândesc la Cluj, se scriu la Bucureşti şi se aplică la Iaşi.

pulspulspuls

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Iată o poză care face cât o mie de cuvinte, stimaţi telespecatori şi veţi vedea imediat de ce. Avem aici o desfăşurare de forţe a echipei USR cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale, prilej după cum ştim de defilare pentru public cu armată, avioane şi tromboane, dar, în acelaşi timp, este şi un prilej pentru partide ca să-şi arate muşchii. 

Caricatura zilei

Motorul Iubi

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.