Primele licitaţii pentru parcări din iunie, lansate ieri. Înscrierea, pe WhatsApp
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 23.06.2021

Primele licitaţii pentru parcări din iunie, lansate ieri. Înscrierea, pe WhatsApp

GALERIE
parcari, iasi
  • parcari, iasi
- +

Primele licitaţii din luna iunie pentru închirierea de locuri în parcări de reşedinţă au fost lansate ieri de către Primărie.

Toate procedurile se desfăşoară prin aplicaţia WhatsApp, iar înscrierea are loc, în continuare, tot în mediul online. Deşi au fost lansate cinci proceduri, disponibile sunt doar şapte locuri, cel mai probabil în baza solicitărilor unor locatari, sau în urma rezilierii unor contracte. În cazul a patru dintre acestea, este scos doar câte un singur loc în parcările de reşedinţă aferente str. Frumoasa nr. 4 (pentru locatarii blocurilor 918, 914 şi 654), şos. Nicolina nr. 14 (blocurile 9445, 943, 941, 939 şi 953), bld. Ţuţora nr. 7 (blocurile A1, G1 şi E3) şi Piaţa Unirii nr. 2 (bloc 2). La cealaltă licitaţie sunt disponibile trei locuri de parcare pe str. Vasile Lupu nr. 116 în cazul locatarilor blocurilor A3 şi C2. Toate procedurile vor avea loc pe 2 iunie.

Cei interesaţi să participe la licitaţii trebuie să depună electronic documentele. „În lipsa confirmării primirii documentelor pe adresa de email licitatii.camera12@gmail.com, înscrierea şi participarea la licitaţie nu este validă. Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare se pot obţine de la Directia Exploatare Patrimoniu, telefon 0232/264.246 – int.113,114”, se arată în anunţurile Primăriei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vocile Europei

Lucian DÎRDALA

Vocile Europei

Pentru ca proiectul CVE să nu eşueze în irelevanţă, toate vocile Europei, inclusiv cele care displac establishment-ului de la Bruxelles, trebuie să se poată face auzite.

Filmuletul zilei

opinii

Uitarea vinovată: Pogromul de la Iaşi (I)

Florin CÎNTIC

Uitarea vinovată: Pogromul de la Iaşi (I)

Ca ieşean, simt nevoia acum, la opt decenii de la acele evenimente tragice, să meditez la ce înseamnă rana istorică a pogromului pentru memoria noastră. Cu îngăduinţa cititorilor mei, voi relua, în trei episoade, cele câteva lucruri pe care am găsit de cuviinţă să le scriu în anii din urmă, tot aici, pe acest subiect greu de epuizat.

Domnul Savaste

Radu PĂRPĂUȚĂ

Domnul Savaste

Lumea asta formată din oameni - era convins domnul Savaste - e singurul lucru care nu se poate lăsa în urmă. Ea este ceea ce ne ajunge întotdeauna. Voia să spună realitatea, nu lumea, - înţelegeam eu. Şi - mai zicea domnul Savaste - toată lumea e bună sau rea după împrejurări. „Bunioară, eu: beau şi fac urât, altădată beau şi sunt ca pâinea caldă - mă ştiu toţi copiii din cartier. De la BPR (aşa zicea el la Bodega Podu Roş) şi până acasă am juma de kilometru - la toţi le dau bomboane. Anume îmi ies dracii înainte, că ştiu că eu cumpăr bomboane pentru ei. Na!”

Muzică de toate felurile?

Alex VASILIU

Muzică de toate felurile?

Iată o întrebare ce îşi merită răspunsul ambivalent: da şi nu. 

pulspulspuls

Întrebarea dimineţii: au fost sau n-au fost mascaţii la ficiorul premarelui niţos?

Întrebarea dimineţii: au fost sau n-au fost mascaţii la ficiorul premarelui niţos?

Fierbe piaţa politichiei liberale de câteva zile încoa’, stimaţi telespectatori, toţi întrebându-se dacă e adevărat au ba ceea ce se tot aude din ce în ce mai insistent şi mai cu detalii picante: au fost au ba zilele trecute mascaţii de la Ţaigheria din Copou acasă la ficiorul premarelui Niţos, cel la care ar fi ajuns felia cea mai groasă din caşcavalul afacerii schimbului de terenuri în care e băgat şi Peni Hill de la Iaşi? 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.