anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Primele licitaţii pentru parcări din iunie, lansate ieri. Înscrierea, pe WhatsApp

GALERIE
parcari, iasi
 • parcari, iasi
- +

Primele licitaţii din luna iunie pentru închirierea de locuri în parcări de reşedinţă au fost lansate ieri de către Primărie.

Toate procedurile se desfăşoară prin aplicaţia WhatsApp, iar înscrierea are loc, în continuare, tot în mediul online. Deşi au fost lansate cinci proceduri, disponibile sunt doar şapte locuri, cel mai probabil în baza solicitărilor unor locatari, sau în urma rezilierii unor contracte. În cazul a patru dintre acestea, este scos doar câte un singur loc în parcările de reşedinţă aferente str. Frumoasa nr. 4 (pentru locatarii blocurilor 918, 914 şi 654), şos. Nicolina nr. 14 (blocurile 9445, 943, 941, 939 şi 953), bld. Ţuţora nr. 7 (blocurile A1, G1 şi E3) şi Piaţa Unirii nr. 2 (bloc 2). La cealaltă licitaţie sunt disponibile trei locuri de parcare pe str. Vasile Lupu nr. 116 în cazul locatarilor blocurilor A3 şi C2. Toate procedurile vor avea loc pe 2 iunie.

Cei interesaţi să participe la licitaţii trebuie să depună electronic documentele. „În lipsa confirmării primirii documentelor pe adresa de email licitatii.camera12@gmail.com, înscrierea şi participarea la licitaţie nu este validă. Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare se pot obţine de la Directia Exploatare Patrimoniu, telefon 0232/264.246 – int.113,114”, se arată în anunţurile Primăriei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X