Primii 50 de angajați Webhelp au început activitatea în birourile amplasate în Moldova Center.
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 07.03.2021

Advertorial

Primii 50 de angajați Webhelp au început activitatea în birourile amplasate în Moldova Center.

GALERIE
IMG_2699
  • IMG_2699
- +

Până la sfârșitul anului 2016, colectivul de la Webhelp Iași se va mări cu încă 250 de salariați. 

Prezent deja în București, Galați și Ploiești cu peste 2000 de angajați, grupul francez Webhelp a început activitatea la Iași în luna martie, în cel de-al 6-lea centru de relații cu clienții din România, cu prima echipă de 50 de angajați.
 « Iașiul este un oraș cu un mare potențial uman. Am descoperit aici buni cunoscători de franceză, tineri profesioniști și ambițioși. Prima noastră serie de 50 de angajați de la Iași ne confima că am luat o decizie inspirată atunci când am decis deschiderea celui de-al 6-lea centru Webhelp la Iași. Până la finele anului 2016, vizăm angajarea a încă 250 de vorbitori de limba franceză, dornici să își construiască o carieră într-o multinațională prezentă în 21 de țări.», a declarat Mihaela Rusu, CEO Webhelp România.Webhelp România deservește clienți care activează pe piața europeană, lideri în domeniile Telecom, Retail, Beauty și Turism. Centrul Webhelp Iași asigură servicii pentru unul dintre principalii clienți ai Grupului, din domeniul Telecom.
Principalele criterii de eligibilitate a candidaților sunt: cunoașterea temeinică a limbii franceze, abilitățile de comunicare, cele de operare PC și spiritul de echipă. Toți noii angajați urmează să beneficieze de cursuri de specialitate, menite să le asigure și să le susțină dezvoltarea profesională și personală.
 
La Webhelp investim în oamenii noștri, încă din prima zi. Echipa dedicată de formatori din cadrul Webhelp University are ca principal obiectiv dezvoltarea, orientarea în carieră și imbunatirea performanței angajaților Webhelp, oferindu-le colegilor noștri programe de formare bogate, variate și specifice (platforma de e-learning și un catalog de formare care asigură dezvoltarea personală și profesională-formare de integrare, de specialitate, managerială și formare continuă). 
Nu în ultimul rând, toți angajații Webhelp pot beneficia de cursuri de limba franceză, certificate și recunoscute la nivel național de către Autoritatea Națională pentru Calificări
", afirmă Andra Maxim, Director de Resurse Umane Webhelp România.

Webhelp vrea să creeze la Iași un centru de excelentă și să stabilească un nou standard în ceea ce privește amenajarea spațiilor de birouri. Noul sediu include spații de relaxare, mobilier modern și tehnologii de ultimă generație. Spațiul amenajat este armonizat cu cadrul natural prin realizarea unor pereți vegetali ce contribuie la îmbunătățirea calității aerului.
De altfel, și clădirea este recunoscută pentru abordarea prietenoasă față de mediu,  Moldova Center fiind recompensată cu premiul “Leading Green Building of the Year” la gala CIJ Awards din 2015.
 
 «Angajatii noștri sunt inima Webhelp. De aceea, grija față de ei se vede în fiecare detaliu, fie că vorbim despre avantajele non financiare pe care le oferim sau despre asigurarea unui mediul de lucru plăcut. Am optat pentru un sediu central, amplasat în inima orașului, la etajul 5 al clădirii Moldova Center. Valoarea amenajărilor realizate până acum depășește 500.000 de euro și acoperă investițiile pentru utilarea a 50% din spațiul de birouri închiriat cu mobilier modern și tehnologie de ultimă generație, creearea spațiilor de relaxare și a cafeteriei.», a mai spus Mihaela Rusu.

Angajații Webhelp Iași pot opta pentru un program de lucru flexibil, full-time sau part-time, în funcție de prioritățile lor. 
Persoanele care au cunoștințe de limba franceză și abilități de utilizare PC se pot alătura echipei începând prin trimiterea CV-ului la jobs@ro.webhelp.com. Oferta completă de joburi la Webhelp Iași este disponibilă pe site-ul companiei: job.webhelp.ro.

 


 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.