Primii donatori pentru copiii săraci din Cioca-Boca. Cum îi puteţi ajuta şi dumneavoastră
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Primii donatori pentru copiii săraci din Cioca-Boca. Cum îi puteţi ajuta şi dumneavoastră

GALERIE
foto Dan Luca 0269Cioca Boca_foto Dan Luca 0211
  • foto Dan Luca 0269
  • Cioca Boca_foto Dan Luca 0211
- +

Un cunoscut om de afaceri ieşean, Viorel Blăjuţ, a deschis şi în acest an lista donatorilor, cu o sumă remarcabilă: 4.000 de lei. Tot ieri au făcut donaţii, de câte 500 de lei, şi omul de afaceri Constantin Adăscăliţei, dar şi fostul prefect Marian Şerbescu. Campania ZdI continuă: vrem să umplem sacul Moşului cu bocăncei din piele, mănuşi şi căciuli pentru copiii sărmani de la Şcoala Cioca Boca, comuna Şcheia.

Ziarul de Iaşi desfăşoară în această perioadă Campania de Crăciun, în cadrul căreia dorim să le oferim copiilor din localitatea Cioca Boca, comuna Şcheia, ghetuţe din piele, mănuşi, căciuliţe şi fulare.

Astfel, primele persoane cu suflet mare s-au alăturat deja campaniei, dorind să fie alături de aceşti copii şi să le ofere un zâmbet de sărbători. Omul de afaceri Viorel Blăjuţ a donat suma de 4.000 de lei, fiind în fiecare an alături de campania Ziarului de Iaşi.

De asemenea, Constantin Adăscăliţiei şi fostul prefect Marian Şerbescu au donat câte 500 de lei, fiind în fiecare an un sprijin important în cadrul demersului umanitar.

„Asemenea situaţii îmi amintesc de copilărie”

„În fiecare an sunt alături de «Ziarul de Iaşi» la Campania de Crăciun. Este o iniţiativă curată, plină de suflet şi de apropiere faţă de copii, de cele mai multe ori din mediul rural, un loc pe care îl ştiu foarte bine şi îl preţuiesc.  Sunt campaniile care reflectă cel mai bine atmosfera de Crăciun, în care trebuie să fim buni, generoşi, şi să credem că putem schimba lumea, sau cel puţin lumea acelor copii care-şi doresc ceva şi-l aşteaptă pe Moşul. Asemenea situaţii îmi amintesc de copilărie, de cât de mult aşteptam cadourile şi de atmosfera aceea în care ne pregăteam de colindat. Nu trebuie să uităm aceste lucruri, şi de aceea, fiecare după cum poate, trebuie să ne îngrijim că merg mai departe”, a subliniat omul de afaceri Viorel Blăjuţ.

Totodată, Clubul sportiv ENPI Iaşi, prin intermediul omului de afaceri Constantin Adăscăliţei, a donat suma de 500 de lei.

„Vreau să felicit «Ziarul de Iaşi» că reuşeşte în fiecare an să aducă câte o bucurie acestor copii din familii modeste, şi menţine aceste campanii la acest rang de percepţie. Mi-aş dori din tot sufletul ca decalajele acestea să se diminueze şi dacă se poate să dispară definitiv, dar, din păcate, în toată lumea încă este nevoie de astfel de intervenţii umanitare. Vreau să le doresc tuturor un călduros La mulţi ani, sănătate şi gânduri bune”, ne-a declarat Constantin Adăscăliţei.

La fel ca în fiecare an, s-a alăturat campaniei şi fostul prefect Marian Şerbescu, care a donat suma de 500 de lei.

„Este o perioadă extrem de dificilă pentru toţi românii, şi în mod special pentru copiii din familiile fără posibilităţi financiare. Mă alătur, la fel ca în fiecare din ultimii ani, campaniei «Ziarului de Iaşi», cu speranţa că astfel de acţiuni caritabile vor fi continuate şi de alţi membri ai societăţii civile pentru a aduce un strop de bucurie celor mici. Felicitări echipei «Ziarului de Iaşi» pentru consecvenţă şi pentru că prin toate activităţile desfăşurate a devenit parte esenţială a comunităţii ieşene!”, a declarat fostul prefect al judeţului, actual consilier judeţean.

Cum putem să ajutăm

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271.

La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email.

Totodată, şcoala coordonatoare, de la comună, a unităţii de învăţământ cu clase I-IV şi grădiniţă de la Cioca Boca, a pus la dispoziţia şcolii din acest sat, pentru donaţiilei destinate micuţilor din Cioca Boca, un cont bancar creat special. Titularul este „Şcoala Profesională Nicolae Bălăuţă Şcheia”, iar numărul contului este: RO45BRDE240SV43856642400, deschis la BRD Iași.

Lista onorabilă a donatorilor

Viorel Blăjuţ (FOTO) - 4.000 lei

Constantin Adăscăliţei (Cub sportiv ENPI Iaşi) - 500 lei

Marian Şerbescu - 500 lei

Despre demersul jurnalistic, citiți: Campania de Crăciun. Să-i ajutăm pe copiii din Cioca-Boca. Merită o şansă!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Brand mic

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.