Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Primul SUV din istoria Jaguar va fi expus în avanpremieră la Iași, la finalul acestei săptămâni

GALERIE
Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (1)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (2)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (2)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (3)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (3)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (4)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (4)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (5)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (5)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (6)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (6)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (7)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (7)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (8)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (8)Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (9)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (1)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (2)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (2)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (3)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (3)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (4)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (4)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (5)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (5)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (6)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (6)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (7)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (7)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (8)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (8)
  • Jaguar-F-PACE_OpenDoors_CASA-AUTO (9)
- +

Sâmbătă, duminică și luni, adică între 26 și 28 martie, cel mai așteptat autoturism al anului, celebrul Jaguar F-PACE, va fi prezentat într-o avanpremieră absolută publicului ieșean, la showroom-ul Jaguar din incinta complexului Casa Auto. Evenimentul de tip open doors va permite și iubitorilor fideli ai mărcii, dar și curioșilor de toate vârstele, să admire de aproape o mașină considerată eveniment, fiind primul SUV al gamei Jaguar din toate timpurile. 

Multașteptatul Jaguar F-PACE este o premieră istorică și cea mai lăudabilă tentativă de a intra în familia SUV-urilor a seducătoarei și aristocraticei mărci britanice; un crossover performant, gândit și construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea și rafinamentul pentru care modelele gamei sunt renumite, la un nou standard de confort și capacitate.

Noul model va fi expus la showroom-ul Jaguar de la Casa Auto în zilele de sâmbătă (10.00-16.00), duminică (10.00-14.00) și luni (09.00-18.00). Acest open doors preview cu totul exclusiv este cu atât mai atrăgător pentru pasionații auto, cu cât se petrece înaintea lansării oficiale a modelului la nivel european și național.

Iar echipa Jaguar de la Casa Auto nu putea lansa o asemenea invitație specială fără a se pregăti de sărbătoare. Fiecare vizitator va avea ocazia să plece acasă cu o amintire: cei mari cu o fotografie-suvenir alături de Jaguar F-PACE, iar cei mici și cu un cadou-surpriză pregătit doar pentru ei. În plus, în ambientul elegant al showroom-ului și la o cafea oferită din partea casei, musafirii vor putea afla de la consultanții Jaguar toate detaliile necesare despre noul model, despre atuurile și echipările lui, despre variantele și ofertele disponibile. 

Noul crossover de performanță a intrat deja în Guiness World Records

După numeroase teasinguri, cel mai recent model din genealogia dinamică și atractivă Jaguar a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Frankfurt în 2015, urmând a fi lansat oficial în Europa la sfârșitul lunii aprilie a acestui an. Deja se vorbește despre el ca fiind cel mai frumos SUV creat vreodată. Jaguar F-PACE și-a demonstrat de altfel agilitatea și sportivitatea cu ocazia celei de-a 80-a aniversări a mărcii, sfidând gravitația prin executarea unei bucle verticale de 360 de grade și intrând astfel în Guiness World Records. 

„Echilibrul perfect între stil, performanță și eficiență” – F-PACE își propune să redefinească standardele segmentului crossover

Jaguar F-PACE este bazat pe Conceptul C-X17, care a câștigat premiul „Concept Vehicle Design” la Expoziția Automotive Interiors 2014, în Stuttgart. Fiind bazat pe arhitectura Jaguar, ce folosește aluminiu intensiv, F-PACE își propune să redefinească standardele segmentului crossover. Inspirat de F-TYPE, F-PACE este un SUV performant, cu aptitudini sport.

Directorul de Design Jaguar, Ian Callum, a declarat: „Jaguar F-PACE este inspirat de F-TYPE și reprezintă echilibrul perfect între stil, performanță și caracter practic. Oferă o combinație unică între designul exterior sportiv al unei mașini Jaguar, atribute practice și un interior luxos. F-PACE este mașina noastră sport dedicată familiei.”

Performanțele aerodinamice ale unui F-PACE sunt rezultatul direct al designului caroseriei și se remarcă printr-un coeficient aerodinamic redus. Rezultatul este o formă foarte atletică a caroseriei. Aerodinamica avansată permite reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2 și a zgomotului la înaintare, îmbunătățind în același timp stabilitatea la viteze mari și încrederea șoferului.

Echilibrul natural al designului inspiră încredere și oferă o ținută sportivă

De la profilul capotei motorului la aripile proeminente din spate, aspectul puternic al mașinii o transformă într-o prezență remarcabilă. F-PACE reinventează energia, forța și puritatea formei unui F-TYPE. Structura ușoară, din aluminiu a unui F-PACE este rigidă și robustă, oferind o protecție excelentă tuturor pasagerilor, iar greutatea sa redusă îmbunătățește eficiența, manevrabilitatea și frânarea. F-PACE este printre cele mai ușoare modele din clasa sa, cu o distribuție a greutății aproape egală pe cele 2 punți, ceea ce asigură o manevrabilitate excelentă și un comportament rutier sportiv. 

Putere și eficiență

F-PACE oferă o gamă de motorizări diesel și pe benzină rafinate și eficiente, inclusiv noul motor Ingenium. Toate asigură performanțe dinamice de top și o manevrabilitate specifică Jaguar. Motorizările unui F-PACE sunt echipate cu tehnologie Stop/Start și încărcare inteligentă prin regenerare - care recuperează energia cinetică generată de frânare pentru a încărca bateria - pentru a minimiza consumul de combustibil, în special la deplasarea în oraș.

Cel mai bine este să vă convingenți singuri de toate aceste caracteristici speciale, dându-vă întâlnire în weekend cu vedeta Jaguar F-PACE, aflată în avanpremieră absolută la Iași. O vizită la showroom-ul Jaguar de la Casa Auto înseamnă nu doar vizionarea unei mașini care și-a câștigat celebritatea încă înainte de a fi pusă în vânzare, nu doar șansa de a petrece câteva minute plăcute și de calitate alături de echipa Jaguar Iași, ci și posibilitatea programării cu prioritate a unei sesiuni exclusive de test-drive cu Jaguar F-PACE, imediat după sosirea la showroom a mașinilor de test, în această primăvară.

Casa Auto Iași

Dealer Jaguar

Iași, Șos. Păcurari nr. 177

Tel./fax: 0232 272 333

www.testergroup.ro/auto/Jaguar

www.facebook.com/JaguarIasi

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri