Prinde un loc la TUIAȘI, cea mai bună universitate tehnică din Moldova
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Advertorial

Prinde un loc la TUIAȘI, cea mai bună universitate tehnică din Moldova

GALERIE
foto deschiderefoto 3 - Studenti TUIASI de Dragobetefoto 4 - Laborator TTIfoto 5 - Brad Arhitecturafoto 8 - Expo & Burnfoto 9 - BEST
 • foto deschidere
 • foto 3 - Studenti TUIASI de Dragobete
 • foto 4 - Laborator TTI
 • foto 5 - Brad Arhitectura
 • foto 8 - Expo & Burn
 • foto 9 - BEST
- +

Luni, 18 iulie 2016, începe sesiunea de vară a admiterii la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, studiile de licență. Dacă te interesează un viitor de inginer sau arhitect, vino să-ți petreci cei mai frumoși ani ai vieții alături de noi, o echipă de profesioniști pregătiți să te ghideze în primii tăi pași spre un viitor de succes, și într-un campus plin de viață, ca un mic oraș într-un oraș, unde sunt cazați anual 8.000 de studenți.

Admiterea la licență la TUIAȘI are loc anul acesta în perioadele 18 – 31 iulie și 5 – 18 septembrie.

Indiferent de planurile și aspirațiile tale, fie că vrei să devii programator, să proiectezi mașini sau avioane, să construiești clădiri impresionante și durabile, să reamenajezi porturi sau albiile râurilor, să creezi nanomateriale sau superaliaje metalice, există un loc pentru tine la cea mai bună universitate tehnică din Moldova, într-una dintre cele 11 facultăți. Pentru că viitorul se află în programare, roboți, transport rapid, energii regenerabile și soluții verzi, case și clădiri inteligente și materiale rezistente și ușoare, nu e de mirare că peste 75% din absolvenții TUIAȘI se angajează în domeniu chiar după terminarea studiilor.

Alături de profesorii deschiși, răbdători și apropiați de studenți, vei găsi aici și colegi și prieteni de nădejde, pentru că în Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” se leagă cele mai durabile prietenii. Numai aici au loc activități care țin studenții în priză săptămână după săptămână: petreceri, concerte folk printre cămine, activități de ecologizare și responsabilizare. Până și meciurile le urmărim împreună și nu singuri în camerele de cămin. La Campionatul European din 2016, câteva sute de studenți TUIAȘI s-au strâns pe spațiul din spatele căminelor T6-T7 și au văzut, pe iarbă, meciurile echipei naționale, cu popcorn și pături. Tot aici ai și o cantină studenţească cu cele mai bune preţuri din oraș, săli și terenuri de sport (șase terenuri de sport în aer liber, o sală de fitness, o sală de aerobic, o sală de forță și o sală de jocuri în echipă – fotbal, volei, baschet, tenis de câmp) și un dispensar medical.

Biblioteca Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi este considerata printre cele mai frumoase din lume, iar TUIAȘI este universitatea cu cea mai veche tradiție în inginerie din țară. Încă nu ești hotărât? Nu mai sta pe gânduri!
Prinde un loc la cea mai bună universitate tehnică în perioada 18 – 31 iulie!


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.