Prinde un loc la TUIAȘI, cea mai bună universitate tehnică din Moldova
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 01.08.2021

Advertorial

Prinde un loc la TUIAȘI, cea mai bună universitate tehnică din Moldova

GALERIE
foto deschiderefoto 3 - Studenti TUIASI de Dragobetefoto 4 - Laborator TTIfoto 5 - Brad Arhitecturafoto 8 - Expo & Burnfoto 9 - BEST
 • foto deschidere
 • foto 3 - Studenti TUIASI de Dragobete
 • foto 4 - Laborator TTI
 • foto 5 - Brad Arhitectura
 • foto 8 - Expo & Burn
 • foto 9 - BEST
- +

Luni, 18 iulie 2016, începe sesiunea de vară a admiterii la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, studiile de licență. Dacă te interesează un viitor de inginer sau arhitect, vino să-ți petreci cei mai frumoși ani ai vieții alături de noi, o echipă de profesioniști pregătiți să te ghideze în primii tăi pași spre un viitor de succes, și într-un campus plin de viață, ca un mic oraș într-un oraș, unde sunt cazați anual 8.000 de studenți.

Admiterea la licență la TUIAȘI are loc anul acesta în perioadele 18 – 31 iulie și 5 – 18 septembrie.

Indiferent de planurile și aspirațiile tale, fie că vrei să devii programator, să proiectezi mașini sau avioane, să construiești clădiri impresionante și durabile, să reamenajezi porturi sau albiile râurilor, să creezi nanomateriale sau superaliaje metalice, există un loc pentru tine la cea mai bună universitate tehnică din Moldova, într-una dintre cele 11 facultăți. Pentru că viitorul se află în programare, roboți, transport rapid, energii regenerabile și soluții verzi, case și clădiri inteligente și materiale rezistente și ușoare, nu e de mirare că peste 75% din absolvenții TUIAȘI se angajează în domeniu chiar după terminarea studiilor.

Alături de profesorii deschiși, răbdători și apropiați de studenți, vei găsi aici și colegi și prieteni de nădejde, pentru că în Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” se leagă cele mai durabile prietenii. Numai aici au loc activități care țin studenții în priză săptămână după săptămână: petreceri, concerte folk printre cămine, activități de ecologizare și responsabilizare. Până și meciurile le urmărim împreună și nu singuri în camerele de cămin. La Campionatul European din 2016, câteva sute de studenți TUIAȘI s-au strâns pe spațiul din spatele căminelor T6-T7 și au văzut, pe iarbă, meciurile echipei naționale, cu popcorn și pături. Tot aici ai și o cantină studenţească cu cele mai bune preţuri din oraș, săli și terenuri de sport (șase terenuri de sport în aer liber, o sală de fitness, o sală de aerobic, o sală de forță și o sală de jocuri în echipă – fotbal, volei, baschet, tenis de câmp) și un dispensar medical.

Biblioteca Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi este considerata printre cele mai frumoase din lume, iar TUIAȘI este universitatea cu cea mai veche tradiție în inginerie din țară. Încă nu ești hotărât? Nu mai sta pe gânduri!
Prinde un loc la cea mai bună universitate tehnică în perioada 18 – 31 iulie!


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

arh. Ionel OANCEA

Dezvoltare şi dezvoltatori

În anul 1997, am fost, mai mulţi colegi din Primăria Iaşi, într-o vizită de studii administrative la Göteborg. În oraşul suedez se derula un mare şi spectaculos proiect urban pe terenul de trei sute de hectare desfăşurat în lungul canalului Gotha, vizavi de centrul istoric. 

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.