Priorităţile lui Eduard Novak: baze sportive şi tabere din Covasna, Harghita, Mureş
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 24.09.2021

Priorităţile lui Eduard Novak: baze sportive şi tabere din Covasna, Harghita, Mureş

GALERIE
Novak ministru
 • Novak ministru
- +

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a vorbit î mai multe rânduri despre descentralizarea bazelor sportive. Însă, până acum, proiectele sale vizează doar obiective din judeţele Covasna, Harghita, Mureş şi Alba, conform documentelor publicate pe site-ul MTS. Deşi vorbeşte despre descentralizare, Eduard Novak centralizează acolo unde este direct interesat. 

Pe pagina Ministerului Tineretului şi Sportului, la capitolul "proiecte legslative aflate în dezbatere publică" regăsim următoarele:

 • Proiect de hotărâre de Guvern privind comasarea, actualizarea valorii de inventar, datelor tehnice şi adresei unor imobile aflate în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Mureş cuprinse în Anexa nr.30 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, şi transmiterea unor imobile în domeniul public al oraşului Sovata, judeţul Mureş. Mai exact, Taberele Sovata I şi Sovata II vor trece în domeniul public al oraşului Sovata al cărui primar este Fülöp László Zsolt.
 • HOTĂRÂRE privind înscrierea unui imobil în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, darea acestuia în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Clubul Sportiv ”Mureşul” Târgu Mureş, precum şi declararea lui ca bun de interes naţional. Aici este vorba despre investiţia nefinalizată "Patinoar artificial acoperit".
 • HOTĂRÂRE privind înfiinţarea privind înfiinţarea Sport Club Odorheiul Secuiesc în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului. În acest caz este evidentă centralizarea pentru suportarea cheltuielilor din bugetul MTS.
 • HOTĂRÂRE privind transmiterea unor imobile aflate în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna, în domeniul public al Municipiului Sfântu Gheorghe, Judeţul Covasna. Complexul sportiv din Sfântu Gheorghe şi sediul administrativ al acestuia trec în administrarea municipalităţii. Primarul din Sfântu Gheorghe este Antal Arpad. 
 • HOTĂRÂRE privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al statului a unui imobil aflat în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita, în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi demolării. Tabăra "Miercurea Ciuc" din oraşul Vlăhiţa, aflată într-o avansată stare de degradare, va fi demolată. Primar în Vlăhiţa este Csaba Lőrincz.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine, ce, cum în 2024

Pavel LUCESCU

Cine, ce, cum în 2024

Cu ochii pe 2024 când au loc toate alegerile posibile, locale, europarlamentare, parlamentare şi prezidenţiale, toate partidele îşi fac calcule. Dar nu toate au şanse să le nimerească pe alea de succes.

Filmuletul zilei

opinii

Drum fără pulbere (V)

Neculai SEGHEDIN

Drum fără pulbere (V)

Canalul Dunărea-Marea Neagră, inaugurat la 26 mai 1984, este cea mai mare lucrare inginerească din România și una dintre cele mai mari din lume. Este un motiv de mândrie pentru noi, dar este și un simbol al durerii, nedreptății și suferinței!

Atenţie, cade tencuiala!

Radu POPESCU

Atenţie, cade tencuiala!

Chişinăul, la fel ca Iaşul, este un oraş frumos şi cu un enorm potenţial neexploatat. „Născut talent, murit speranţă”, cum se mai zice la noi, şi asta în principal din cauza ghinionului chişinăuienilor de a se fi pricopsit de ani şi ani de zile cu o administraţie locală depăşită de situaţie. 

Între şoşocism şi cîţism

Nicolae CREŢU

Între şoşocism şi cîţism

Sunt oare şi oameni inteligenţi, cei care cu adevărat gândesc cu propriile capete şi nu se lasă prostiţi de fabricanţii de „Imagine”, dispuşi să vadă în ubicuu prezenţa şi mai ales „combativa” Şoşoacă un „fenomen” demn de atenţie? 

pulspulspuls

Iaca ce face dom’ Costel în Casa cu Pătrate când îi are pe procurorii DNA la uşă

Iaca ce face dom’ Costel în Casa cu Pătrate când îi are pe procurorii DNA la uşă

Bun, hai că dosarul ca dosarul, iar percheziţiile de ieri aşijderea, dar oare cum se face, dragi comeseni ai rubricuţei noastre, că la mai puţin de o oră după descinderea mascaţilor şi procurorilor DNA de la Bucureşti în biroul lui din Casa cu Pătrate, deci atenţie: după nu înainte, dom’ Costel de la Cejău aruncă pe pagina lui de Facebook această postare haioasă? 

Caricatura zilei

Submarin francez

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.