Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Probike.ro va trimite gratuit bicicletele din Brasov la Iasi

GALERIE
Probike 1
  • Probike 1
- +

Iasiul este unul dintre cele mai frumoase orase din tara! O plimbare in Copou, un moment de cugetare sub teiul lui Eminescu, mai ales cand este inflorit, sunt clipe de inaltare sufleteasca unice prin importanta lor.

Calatorul care strabate strazile orasului umbla cu sfiala gandindu-se ca pe aici au trecut: Eminescu, Maiorescu, Creanga si Garabet Ibraileanu, autorul romanului plin de duiosie, Adela!

E o lume incarcata de spiritualitate si frumusete, locul in care se impletesc placutul si utilul.

Cu o bicicleta foarte buna se pot strabate toate stradutele acestui tinut de poveste si de amintire.

Un oras la fel de frumos este Brasovul. Situat la poalele muntilor face trecerea din Muntenia catre Ardeal, fiind un adevarat rai terestru, raiul iubitorilor de biciclete, de cand s-a deschis aici unul dintre cele mai mari magazine de profil din tara.
Magazinul de biciclete Brasov isi respecta clientii din toate zonele tarii si este dispus sa trimita produsele la Iasi, iar daca valoarea comenzii depaseste 300 de lei, livrarea este gratuita.

Probike.ro, magazinul bicicletelor utile din Romania, isi fidelizeaza clientii si le faciliteaza accesul la produse, chiar daca sunt la Iasi sau la Satul Mare ori la Oradea.

Biciclete mountain bike se gasesc aici din belsug. Cumparatorul le analizeaza pe pagina virtuala a magazinului, le pune in cosul electronic, apoi plaseaza comanda si asteapta sa isi primeasca marfa la domiciliu.
De la domiciliu, persoana care are nevoie de o bicicleta poate analiza cu atentie cele 1800 de biciclete, care sunt ajustate ca pret tuturor posibilitatilor. De asemenea, potentialul cumparator alege produsul in functie de nevoile sale: o bicicleta de oras, daca vrea sa se plimbe pe strazile istorice ale asezarii si prin parcuri, una pentru toate tipurile de drumuri, daca vrea sa o ia si la padure, dar si la magazinul din colt sau bicicleta potrivita cu care sa se plimbe numai pe sosea.

De ce ar fi interesat un om din Iasi sa cumpere o bicicleta de la Probike.ro? Pentru nenumaratele facilitati pe care magazinul le ofera clientilor.

1. Reducerile sunt in toi in acest moment. La prima comanda, bonusul este de 5% din valoarea produsului. Aproape toate bicicletele sunt la reducere tocmai pentru ca este sezonul lor si Probike.ro incurajeaza oamenii sa iasa in natura si sa se bucure de vremea frumoasa. Un cumparator din Iasi va avea pana la 29% reducere la bicicleta pe care si-o doreste.
2. In magazin se afla in stoc si piese, accesorii si echipamente potrivite. Toate se pun in cosul electronic in cateva minute si ajung la domiciliu dupa cateva zile de la procesarea comenzii.
3. De pe site se pot comanda biciclete ieftine care sa asigure mobilitatea, dar si piese de mare greutate capabile sa satisfaca exigentele profesionistilor. Diversitatea de produse este benefica si toti membri unei familii isi gasesc bicicletele dorite in magazinul din Brasov.
4. Posibilitatea achitarii bicicletelor in rate. Probike.ro vine, prin acesta masura, in intampinarea dorintei persoanei cu un venit mai mic, de a detine o bicicleta robusta cu care sa parcurga rute sofisticate. In mod sigur ca au vazut de mai multe ori privirile acelea pline de nostalgie ale oamenilor cu bani putini indreptate catre produsele de clasa. Plata in rate inlatura discriminarea dintre cei potenti financiar si cei cu resurse limitate. Dar exista oameni care nu isi permit nici produse mai modeste. Ce biciclist amator de miscare nu si-ar dori BICICLETA CROSS TRACTION SL3 27.5" NEGRU/VERDE 410MM? Cumparatorul sedus de aspectul si calitatile produsului ar fi dezarmat in fata pretului: 1679 de lei. Nu este o suma mare, dar raportata la cheltuielile obligatorii pe care le mai are, nu o poate achita. Investitia este pentru o perioada indelungata, cu toate acestea nu poate achita intreaga suma la cumparare, iar daca nu ar exista ratele, ar renunta la un vis.  Oricine are un salariu minin pe economie poate achita o rata lunara de 140 de lei.

Aici se vand numai biciclete de calitate premium la preturi accesibile. Cele 93 de biciclete mtb sunt ideale pentru excursii de o zi in natura, potrivite pentru petrecerea timpului alaturi de cei dragi in mod util si placut.

In concluzie, iesenii pot comanda biciclete de la Brasov si le primesc dupa cateva zile de la plasarea comenzii.

Produsele alese sunt livrate prompt la adresa indicata si gratuit daca au o valoare incepand de la 300 de lei in sus. Aceasta informatie este utila si celor care au nevoie de echipamente, accesorii si piese pentru biciclete.

Cel mai mare si aprovizionat magazin de biciclete de la Brasov livreaza produse in toata tara.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri