anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Probleme grele la CSM Poli

GALERIE
@chirica-prunea
 • @chirica-prunea
- +

 

Preşedintele Florin Prunea este îngrijorat în privinţa viitorului clubului
 
 
CSM Politehnica Iaşi este la un pas de a câştiga, la fel ca anul trecut, play-out-ul. Viitorul clubului este însă incert, preşedintele executiv Florin Prunea explicând de ce s-a ajuns în această situaţie.
 
- Deşi echipa este aproape de a câştiga play-out-ul, antrenorul şi mai mulţi jucători importanţi au anunţat că nu li s-au făcut oferte de prelungire a contractelor. De ce nu aţi discutat cu ei?
 
- Şi eu sunt la final de contract şi nimeni nu a discutat cu mine! Chiar dacă înţelegerea mea expiră în luna iulie, nu am cum să fac oferte de prelungire a contractelor antrenorilor şi jucătorilor, dacă nu ştiu pe ce se va conta în sezonul viitor. Eu cred că mă înţeleg şi cu antrenorul şi cu jucătorii într-un minut, trebuie doar să ştiu că promisiunile vor avea acoperire.
- Despre investitorii de care aţi spus că sunt interesaţi să preia echipa ce se mai aude?
 
- Eu numai i-am prezentat factorilor de decizie, nu am fost deloc implicat în tratative. Nu ştiu cum au decurs negocierile, însă dacă până acum nu am primit niciun semn,  înseamnă că nu s-au concretizat.
- De la Primărie ce vi s-a transmis?
 
- Nu reuşesc să am niciun dialog cu cineva din Primărie, nu ştiu ce se doreşte pe viitor cu această echipă.
 
- Care este situaţia financiară a clubului?
- Nu e bună deloc! Pe 15 iunie se fac iarăşi trei luni de restanţe la salarii, iar până începe viitorul sezon, pe 15 iulie, va mai trebui plătită şi luna iunie. În plus, dacă ne îndeplinim obiectivul, locul VII, trebuie să plătim bonusuri de circa 430 000 de euro. E vorba de jumătate din primele de victorie reţinute pe parcursul sezonului şi premii pentru locul ocupat. Mai sunt taxe, furnizori, alte restanţe...
 
- În condiţiile acestea, prima rată din drepturile TV pentru anul viitor, care va fi de 1.065. 000 de euro dacă terminaţi pe locul VII, nu vă ajung nici pentru achitarea restanţelor, darămite pentru startul sezonului următor.
- Aşa este! E nevoie de mai mult. Faptul că anul trecut am primit cea mai mică susţinere din ultimii ani a făcut să tot acumulăm restanţe, lucru care se simte din ce în ce mai tare.
 
- De la Fundaţia Sportului Ieşean mai aşteptaţi ceva în următoarea perioadă?
- Nu avem niciun semn nici de acolo. În acest an am încasat aproape 2,5 milioane lei de la Fundaţie, nu ştiu ce va fi în viitor.
 
- Şi când veţi afla?
- Neavând dialog cu factorii de decizie, nu ştiu.
 
- Totuşi, sunteţi preşedintele clubului până după începerea sezonului viitor.

- De patru ani nu mi-am luat concediu de odihnă, poate îmi iau acum, imediat după terminarea campionatului! Care vreau să-l terminăm cu fruntea sus. I-am şi rugat pe băieţi să se concentreze pe meciul de miercuri, cu Voluntari, să ne atingem obiectivul, abia apoi să ne gândim la viitor.

 

PS: Etapa a XIII-a: Concordia Chiajna – FC Botoşani 2-1 (0-1). Cristescu (’56), Munteanu (’61) / Herghelegiu (’45 – penalty). 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.