anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Proceduri moderne de fizioterapie, în Centrul de Recuperare Medicală Arcadia (P)

GALERIE
arcadia
 • arcadia
- +

Situat în centrul Iașului, pe strada Sf. Lazăr nr. 37, în clădirea Solomon’s, Centrul de Recuperare Medicală Arcadia oferă soluții avansate și personalizate de tratament pentru copii și adulți.

Totul într-un singur loc: de la fizioterapia și kinetoterapia clasică la fizioterapia modernă și kinetoterapia asistată de tehnologia avansată David, de la prevenție și întreținere la recuperare medicală.

La recomandarea medicului și sub atenta îndrumare a echipei de kinetoterapeuți, în Centrul de Recuperare Medicală Arcadia, pacienții pot beneficia atât de proceduri de fizioterapie clasică, cât și moderne, bazate pe trei tehnologii de funcționare: Deep Oscilation, Caretherapy și Lasertherapy.

Deep Oscilation | Caretherapy | Lasertherapy

Sistemul Deep Oscilation este o tehnologie care acționează un câmp electrostatic, intermitent, cu oscilații profunde, pentru a stimula transportul lichidului interstițial și a tuturor componentelor sale. Astfel, țesutul își recâștigă mobilitatea și funcționalitatea, calitatea musculară este îmbunătățită, iar durerea este calmată.

Avantajul major oferit de componenta Deep Oscilation este dat de acțiunea complexă, în întreaga grosime a țesuturilor (piele, țesut conjunctiv, grăsime subcutanată, mușchi, vase de sânge, limfatice). Se induce astfel un efect de vibrație și de pompare cu un impact profund.

Utilizarea Deep Oscillation într-o fază timpurie stimulează și accelerează vindecarea plăgilor, inhibă inflamațiile și durerea. Este ideală și în îngrijirea postoperatorie de rutină (în oncologie, neurologie şi traumatologie). Datorită efectului său blând, este recomandată după intervențiile de transplant, mastectomie, operație cezariană, osteosinteză, endoprotezare.

Sistemul Caretherapy acționează asupra corpului printr-un transfer de energie capacitiv și rezistiv, atât în interiorul matricei celulare, cât și în interiorul celulei. Tratamentul reduce edemele și durerea, relaxează musculatura, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și are efecte benefice asupra sistemului vascular.

Primul și principalul efect al CareTherapy este de biostimulare a țesuturilor, asigurând revenirea acestora la activitatea metabolică optimă. Acest lucru crește eficiența oricărui alt tratament asociat.

Terapia cu laser are un efect puternic în cazul afecțiunilor cronice și a diverselor tipuri de inflamații. Circulația sanguină se îmbunătățește, iar plăgile se cicatrizează rapid.

Cele mai importante efecte ale aplicațiilor laserterapiei sunt:

 • efectul anti-inflamator;
 • efectul anti-edem;
 • îmbunătățirea circulației;
 • cicatrizarea plăgilor;
 • efectul antalgic, în perfect acord cu efectul anti-edem.

Efectele benefice ale programelor de recuperare medicală sunt de necontestat. Asocierea sistemelor diferite – clasic, modern și asistat de tehnologie –, echipa medicală specializată și experimentată și suportul oferit de întreaga rețea sunt doar o parte dintre avantajele pe care pacienții le au în Centrul de Recuperare Medicală Arcadia.

În Centrul de Recuperare Medicală Arcadia, ca de altfel în întreaga rețea, măsuri importante se aplică în mod contant, pentru siguranța tuturor: pacienți și echipă medicală.

Pentru programări, pacienții au la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.