anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 29.06.2022

Produci bunuri „made in România”? Acesta este programul pe care trebuie să îl accesezi! (P)

GALERIE
emag
 • emag
- +

Micii producători autohtoni reprezintă una dintre cele mai importante resurse de produse de calitate „Made in România”. Dar, una dintre marile provocări pe care le întâmpină este tocmai accesul la o piață cât mai largă de consum, fie din lipsă de resurse, fie de experiență. De aceea, pentru ei și pentru ca munca lor să fie cât mai ușor de găsit și apreciat, eMAG a dezvoltat și lansat acum patru ani programul „Deschide România”.

Dedicat susținerii economiei sociale și a micilor antreprenori români, „Deschide România” le oferă producătorilor autohtoni și întreprinderilor sociale acces imediat la cea mai mare platformă de shopping online din regiune, unde își pot expune produsele către cei peste 500.000 de vizitatori unici zilnic. În acest moment, programul include peste 2.000 de producători din toate regiunile țării, ce au listate peste 570.000 de produse, realizate 100% în România.

Numărul comenzilor din „Deschide România” s-a triplat în cei 4 ani de la lansare, antreprenorii înregistrând vânzări de aproximativ 30 de milioane de lei. Cele mai vândute produse sunt cele din categoriile textilelor, home&deco, hainele pentru copii și jucăriile, dar varietatea gamei de produse autohtone crește în fiecare lună. Și mai important este faptul că toți partenerii înscriși în program beneficiază de un regim special de comisioane, în timp ce ONG-urile sunt scutite complet.

Mai mult, eMAG pune la dispoziția acestora întreaga experiență acumulată de-a lungul celor aproape două decenii de activitate, transpusă în avantaje precum: suport din partea eMAG prin Mesagerie, account manager gratuit în primele 3 luni sau Account Partners, prin care, pentru doar 199 lei pe lună, sellerii au alocat un consultant dedicat, instrumente de monitorizare și analiză în timp real în interfața contului de seller, acces la programele Fulfilment by eMAG și eMAG Genius, promovare în campanii umbrelă precum eMAG Outlet, Citește Românește sau Necesare zi de zi sau prin eMAG Ads și, nu în ultimul rând, platforma de e-learning dedicată exclusiv seller-ilor eMAG – eMAG Academy.

Condiții minime, beneficii maxime

Pentru a putea accesa programul „Deschide România”, antreprenorii trebuie să fie tot ei și producătorii și își pot alege orice domeniu de activitate, cu excepția industriei alimentare. De asemenea, cifra de afaceri pentru anul fiscal anterior nu trebuie să fi depășit 500.000 de lei, iar orice produs propus spre comercializare să fie fabricat exclusiv în România, chiar dacă materia primă este de import. Pe larg, condițiile de eligibilitate în program sunt următoarele:

 • Să aibă naționalitate română;
 • Să fie persoană juridică de drept privat, întreprindere individuală, întreprindere familială sau persoană fizică autorizată;
 • Să desfășoare activități în domeniul producție non-alimentare conform Cod CAEN, secțiunea C-Industria prelucrătoare. Produsele alimentare nu sunt acceptate în program;
 • Cifra de afaceri înregistrată în anul financiar anterior momentului aplicării pentru Deschide România, este mai mică de 500.000 de lei;
 • Dacă materia primă este achiziționată și din alte țări, sellerul își desfășoară activitatea și realizează produsele exclusiv pe teritoriul României;
 • Realizează produse în serie (de producție mare, mijlocie sau mică), inclusiv produse handmade.

Grila de comisionare este împărțită în două, în funcție de tipul de produs manufacturat. Concret, produsele din divizia hardlines (electronice, electrocasnice, unelte, articole sportive etc.) au un comision de 5%, în timp ce divizia softlines (produse fashion, bijuterii, jucării, accesorii, cosmetice etc.) este comisionată cu 10%. ONG-urile înscrie în program au comision zero.

Pentru o identificare și mai facilă, toate produsele din program sunt etichetate cu logo-ul specific „eMAG Deschide România”.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

G7 reîncărcat

Lucian DÎRDALA

G7 reîncărcat

În sine, ideea ca G7 să devină un centru de coordonare spune multe despre aşteptările liderilor occidentali în privinţa următorilor ani: competiţie strategică acerbă, punctată de riscuri militare. Ar fi un mediu în care această structură de cooperare între „Cei Şapte” şi-ar putea dovedi utilitate, după spulberarea optimismului legat de globalizare şi noua concordie între democraţii şi dictaturi.

opinii

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

The Show must go on!

Radu PĂRPĂUȚĂ

The Show must go on!

Fraţilor şi surorilor, merită să vorbim puţin despre pandemia consensuală şi dementocratică planetară. Ce-i drept, acum se stinge uşor, dar nimic nu ne face să credem că nu mai poate reapărea: din nou sau sub alte forme, mai atroce, iar „măsurili” tot mai erect comunistoide, de ar rânji cu gura până la urechi Ceaşcă de ar mai trăi: „V-am zis eu că măsurili trebui luate”.

Bill Evans - un romantic al avangardei

Alex VASILIU

Bill Evans - un romantic al avangardei

La sfârşitul lunii februarie 1957 era publicat în America de Nord albumul discografic New Jazz Conceptions - momentul impunerii lui Bill Evans printre cei mai inovatori, mai influenţi muzicieni din istoria acestui tip de artă. Raportul inovaţie - influenţă a fost rar stabilit în jazz-ul modern, însă Bill Evans poate fi considerat un caz fericit, mai ales că a rămas în istorie cu preafrumoasa, cuprinzătoarea formulă un romantic al avangardei.

pulspulspuls

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Pentru că ieri am auzit că a ieşit oleacă de tevatură prin politichia de Bahlui legat de ceea ce remarcam noi într-un pulsuleţ, am zis că musai să venim cu oarece precizări suplimentare pe astăzi, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

BAC

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.